Milovnice sladkého zpozorněte: Tenhle hotel je celý ze zákusků a bonbonů!

V londýnské čtvrti Soho na ulici Dean Street otevřeli první jarní den – to je ve čtvrtek 21. března – hotel postavený ze sladkostí. Jako reklamní projekt jej nechal zbudovat cukrovar Tate & Lyle Sugars. Hosté měli jediný den v roce příležitost projíst se celým hotelem a mlsat na jeho výzdobě i nábytku.

Vše bylo totiž jedlé a sladké. Dva tisíce makronek, rohože z pusinek, girlandy z pěnových bonbonů marshmallow a vany plné karamelového popcornu. Na stolku budou připravené knihy z lahodných dortů a polštář na posteli bude lahodným piškotem s vanilkovou polevou.

V ulici Dean Street se jedlý hotel rozprostíral ve třech patrech a osmi místnostech.

„Myslíme si, že zákuskový hotel skvěle vystihuje nadšení, inspiraci a odbornost stojící za vznikem nové řady našich zlatých a hnědých třtinových cukrů. Doufáme, že právě v zákuskovém hotelu můžeme ukázat návštěvníkům, jak všestranné jsou zlaté a hnědé třtinové cukry, což by mohlo veřejnost inspirovat k experimentům v kuchyni,“ uvedl James Whiteley ze společnosti Tate & Lyle Sugars.

Čtrnáct uměleckých cukrářů pracovalo na výrobě sladkostí pro jedlý hotel tři tisíce hodin. Mistři spotřebovali na výrobu šest set kilogramů cukru.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat