Vaše datum narození o vás hodně prozradí

Na základě našich rodných čísel by nám tyrolské číselné kolo mělo pomoci lépe klasifikovat naše talenty a řídit změny. Řekneme vám vše, co o něm potřebujete vědět.

Všechna čísla v našem datu narození nás informují o zvláštních vlohách, které v nás dřímají od počátku našeho života. Kdokoli rozluští tato čísla, by měl být schopen lépe posoudit své schopnosti. Je to jako „kombinace pro trezor“, jehož obsah je určen pouze vám.

Jak funguje tyrolské číselné kolo

Podobně jako v numerologii koncept tyrolského číselného kola předpokládá, že čísla, zejména ta v našem datu narození, mají velký symbolický význam. Tyrolským číselným kolem se čísla od 1 do 9 přiřazují ke světlům a barvám, které o nás také říkají mnohé. Každá číslice našich narozenin by měla odhalit, jaké přednosti v nás dřímají – a ty číslice, které chybí, odhalují naše nedostatky.

Dekódujete svá čísla

Napište své datum narození na kus papíru a přiřaďte každou jednotlivou číslici svého data narození k jednotlivým bodům kompasu podle tyrolského číselného kolečka. Pokud vaše narozeniny připadají na den nebo měsíc se dvěma číslicemi (např. 12. října), vezměte každou číslici samostatně a přiřaďte ji k odpovídajícímu světovému číslu. Dvě číslice 5 a 0 nejsou přiřazeny ke konkrétnímu světovému bodu, ale tvoří takříkajíc zlatý střed.

Výjimkou je váš rok narození – tam nepřiřazujete ke světovým stranám každou číslici, ale pouze poslední dvě číslice (například pokud jste se narodili v roce 1990, 9 a 0). V závislosti na vašem datu narození byste nyní měli mít čtyři až šest číslic.

Číslice 1 a 6: modrý sever

V teorii barev modrá znamená jemnost, opatrnost a objektivitu. Podle tyrolského číselného kola jsou lidé, kteří se narodili na severu, považováni za žíznivé po vědění, inteligentní a charismatické. Negativními rysy jsou obvykle podrážděnost nebo touha po moci a kontrole. Profese, ve kterých se mohou zvláště dobře rozvíjet všichni lidé s rodným číslem 1 a 6: učitelé, spisovatelé, právníci a zaměstnání v mediálním sektoru.

Číslice 3 a 8: zelený východ

Podle teorie barev je zelená nejen barvou naděje, ale také klidu. Podle tyrolského číselného kola potřebují všichni lidé s rodnými čísly 3 a 8 především harmonii, blízkost přírodě a toleranci – ale často jsou také velmi zvědaví a manipulativní. Profese, které by mohly být zajímavé pro všechny s rodnými čísly na zeleném východě: lékař, zdravotní sestra, učitelka ve školce a psycholog.

Číslice 2 a 7: červený jih

Červená barva znamená sílu a vášeň. To platí i pro čísla, která se nacházejí na jihu tyrolského číselného kola, protože představují energii, nezávislost a nadšení. Lidé s těmito rodnými čísly mají silnou povahu, která se někdy může proměnit v hysterii a panovačnost. Ideální profese pro tato kreativní a energická rodná čísla jsou: architekt, umělec nebo vědec.

Číslice 4 a 9: bílý západ

V teorii barev je bílá barva symbolem nevinnosti a osvícení. Lidé, jejichž rodná čísla jsou připisována západu, jsou často silné osobnosti: bystří, ambiciózní a asertivní, ale také sobečtí. Ideální profese pro každého s těmito vlastnostmi jsou například: sportovci, manažeři, řemeslníci a technici.

Číslice 5 a 0: žlutý střed

Pro většinu z nás žlutá představuje slunce a štěstí. Rodná čísla 5 a 0, která tyrolské číselné kolečko přiřadí žlutému středu, znamenají štědrost, přízemnost a vstřícnost. Lidé s rodnými čísly uprostřed však mohou být také marnotratní a typičtí snílci. Pro lidi s rodným číslem 5 a 0 jsou vhodné profese: politici, zahradníci nebo zemědělci. 

Sebereflexe s tyrolským číselným kolečkem

Tyrolské číselné kolo nám může pomoci zamyslet se nad sebou a svými silnými a slabými stránkami a přemýšlet o tom, co chceme v životě dělat a dosáhnout. Může nám také ukázat, jaké máme osobní deficity a kteří lidé nám vyhovují, protože tyto nedostatky dokážou kompenzovat svou povahou. 

Zdroj: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC30243/






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat