Plastiky slavných! I takhle můžete dopadnout...

Odstávají vám uši, máte velký nos či nevzhledné znaménko či jizvu a zvažujete plastickou operaci? Pokud se jedná o jednorázovou úpravu, která vás zbaví pocitu méněcennosti, tak proč ne.

 

Než se však vydáte na plastickou operaci, tak si to opravdu dobře promyslete. Ne vždy dopadnou dobře. A místo zvýšeného sebevědomí pak čeká jejich „majitelky“ doživotní trauma.

U plastických operací, více než kde jinde, platí heslo „Všeho s mírou“. Je třeba si dát pozor, abyste se nestala na plastikách závislá. Pokud máte pocit, že se bez plastik neobejdete, že bez nich nebudete šťastná, a každou korunu šetříte na operaci, měla byste se jít poradit s odborníkem.
Někdy je lepší léčit duši, než tělo po opakovaných plastikách. A nespoléhejte na to, že vám plastický chirurg řekne, že už máte plastik dost, nebo že ji vůbec nepotřebujete a uškodí vám. I plastická chirurgie je byznys a nemusíte narazit na lékaře profesionála.

TIP Bety: Ve fotogalerii najdete snímky 10 slavných před a po zásahu plastických chirurgů

Stárnout, milovat své vrásky jako například Lucie Bílá či Květa Fialová je umění. A ne každá celebrita toto umění ovládá. Chtějí zůstat navždy mladé a krásné a do rukou plastických chirurgů se svěřují tak často, že se z nich staly jen kreatury sama sebe.
Podívejte se, jak může dopadnout chorobná touha po kráse.

Nepovedené plastické operace zahraničních celebrit

La Toya Jackson, 54 let
Zpěvačka, modelka
Je považována za černou ovci slavné pěvecké rodiny. Roku 1991 nafotila pro březnové číslo časopisu Playboy sérii nahých fotek. V roce 2009 se objevila v britské verzi reality show Big Brother, v níž byla vyřazena po čtvrtém kole. V kauzách sexuálního zneužívání dětí jejím bratrem Michaelem se postavila na stranu žalujících stran.

Donatella Versace, 55 let
Módní návrhářka
Světová módní návrhářka a sestra jednoho z nejslavnějších módních návrhářů Gianni Versaciho, který byl zavražděn 15. července 1997 na Floridě.

Jocelyn Wildenstein, 69 let
Herečka
Americká herečka je odstrašujícím příkladem toho, kam až může zajít honba za lepším zevnějškem. Za desítky plastických operací utratila Jocelyn v přepočtu 80 milionů korun, ale výsledkem je namísto sexy kočky, vzhled jak z hororu. A důvod? Chtěla si vylepšeným vzhledem udržet svého záletného manžela.

Amanda Lepore, 42 let
Herečka, zpěvačka, modelka
Jediná celebrita, u které jsme marně pátrali po původním vzhledu.


Tori Spelling, 37 let
Herečka
Proslavila se především rolí cudné Donny v kultovním seriálu Beverly Hills 902 10, který produkoval její otec.
Tori se dnes intenzivně angažuje v charitativní činnosti – spolupracuje například s organizací DREAM Foundation, která pomáhá vážně nemocným lidem naplnit jejich sny.
Vlastní sen si Tori splnila, když se coby původně "plochá" dívka proměnila v sexbombu s velkým poprsím. Kvalita provedené plastické operace ovšem bývá opakovaně znevažována. Přesvědčte se sami v naší fotogalerii.

Melanie Griffith, 52 let
Herečka
Obdivovaná herečka pracovala v mládí také jako modelka a své půvaby odhalila mj. na stránkách Playboye.

Victoria Beckham, 36 let
Zpěvačka
Bývalá zpěvačka dívčí pěvecké skupiny Spice Girls a manželka fotbalisty Davida Beckhama. Spolu s Davidem jsou považováni za jedny z největších módních ikon, jejichž účesy a oblečení kopírují miliony lidí po celém světě. Na těle ji zdobí několik tetování. I proto je pro Victorii její vzhled doslova posedlostí. Plastické operace a drastické diety jsou u ní prakticky na denní pořádku.

Mickey Rourke, 53 let
Herec, scénárista
Idol mnoha žen má výjimečný talent k sebedestruktivnímu chování. Po raketovém vzestupu po filmu 9 a 1/2 týdne přišel strmý pád, kdy se po udělení nominace na hollywoodskou hereckou anticenu odvrátil od herectví a začal se profesionálně věnovat boxu. Přišel ovšem další neúspěch, drogy, zatčení, pokus o sebevraždu. K nepoznání změněný, opuchlý a v obličeji drogami rozežraný Rourke se rozhodl vrátit k herectví.

Jack Stallone, 88 let
Astroložka a matka herce Sylvestera Stallone

Michael Jackson, + 50
Zpěvák, herec, tanečník, skladatel
Někteří psychologové se domnívají, že Jackson trpěl dysmorfofobií, psychickým stavem, kdy se trpící obává přijetí svého vzhledu okolím.


Zpěvák byl sice afroamerického původu, ale jeho kůže postupně získávala bílou barvu. Sám jako příčinu uvedl vzácné kožní onemocnění, kdy dochází ke ztrátě pigmentu. Bulvární média ovšem spekulovala o opakovaných plastických operacích. Pitevní zpráva Michaela Jacksona uvádí, že měl zpěvák na těle, hlavně pak na hrudi, břichu, obličeji a pažích v době úmrtí světlé skvrny svědčící o tom, že vzácnou kožní nemocí skutečně trpěl.

Terčem posměšků byl i nos slavného zpěváka. Ten byl plastickým chirurgem upraven minimálně dvakrát. Poprvé v roce 1979, kdy si ho Michael zlomil při taneční zkoušce a podruhé v roce 1984, kdy při natáčení videoklipu pro Pepsi utrpěl po nehodě s pyrotechnikou popáleniny v obličeji a na hlavě.

 

TIP Bety: Fotografie hvězd Sexu ve městě: plastiky, vrásky...  Neuvěříte, že to jsou skutečně ony!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat