Horoskop na únor 2014: Co vás čeká v měsíci lásky?!

09.02.2014 | Zajímavosti

Co hvězdy přichystaly pro všechny znamení v druhém měsíci v roce? Horoskop na celý únor exkluzivně připravila naše astroložka Anna!

Beran (21. 3.–20. 4.)
Berani si poměrně hektickém a často i vyčerpávajícím lednu tento měsíc konečně trochu oddychnou. Hlavně v rodině se dočkáte „klidu zbraní“, především v polovině února vám vaši blízcí začnou opravdu naslouchat a urovnají se spory, které jste zažívali minulý měsíc.
V práci by vás neměly čekat žádné neřešitelné úkoly, rozhodně však nepodceňujte vztahy s kolegy! To by se vám mohlo vymstít…
Pozor si dejte na nemoci spojené s nachlazením!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Únor bude pokračovat v podobném trendu jako měsíc předchozí – a stres, kterému jste vystaveni, se bohužel projeví nejen v práci, ale také doma. Především v prvních týdnech se nevyhnete neshodám s partnerem či partnerkou. Zkuste být přístupnější k postojům a návrhům druhého! Naopak v práci se konečně dočkáte zaslouženého uznání. Nedovolte však kolegům, aby se na vašem úspěchu pouze „vezli“ – hrozí, že nakonec skončíte zavaleni úkoly, které vám ani nepřísluší. Buďte opatrní při sportu, může vám totiž hrozit nějaký drobný úraz!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Pro Blížence bude únor rozporuplným měsícem. Na jedné straně zaznamenáte až nečekané úspěchy (především v soukromém životě), na straně druhé vás čekají nástrahy, které sice nejsou na první pohled patrné, ale které vám cestu k oněm úspěchům mohou významně znepříjemňovat. Nebuďte zbrklí a vždy se snažte každý nový úkol, který před vás život postaví, zvážit ze všech stran. Kvůli stresu a hordy povinností jste v minulých týdnech zanedbávali své přátele – napravte to! Dočkáte se od nich překvapivé pomoci!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Možná pro vás únor nezačal právě nejklidněji a nejpříznivěji, ale nebojte, během prvních dvou týdnů se urovnají i spory, které jste považovali za ztracené (platí to ale spíše pro ty krátkodobé, na těch dlouhodobých vás ještě čeká docela dost práce). Užívejte si vytoužený klid v rodině a snažte se jej za každou cenu udržet. Především Raci-podnikatelé a manažeři na vysokých postech by si měli dát pozor na spolupracovníky, které si vybírají. Dočkat by se totiž mohli v závěru měsíce sice nikterak závažného, ale přeci jen nepříjemného překvapení.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Únor vám konečně přinese dlouho očekávané zklidnění, a to především v osobním životě. Je třeba zdůraznit, že si to po všem tom shonu a stresu posledních týdnů zasloužíte. Pozor ovšem na případnou lehkomyslnost – ta by se vám především v práci mohla koncem měsíce nepěkně vymstít. Oporou vám bude především partner či partnerka. Pokud jste single, zpozorněte přibližně v polovině února – možná je ve vašem okolí někdo, koho dlouho přehlížíte a kdo po vaší pozornosti velmi touží. Nepropásněte takovou příležitost, mohli byste litovat!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Panna (23. 8.22. 9. )
Začátek února u vás proběhne ve znamení pozitivní energie, kterou jste mohli v předchozích dnech načerpat především doma. V práci vás sice zaskočí nečekaný úkol, ale to byste nebyli vy, abyste se i s náhlou nepříjemností nedokázali vyrovnat. Přesto všechno neodmítejte pomoc nabízenou kolegy. Usnadníte si situaci a navíc budete mít jasno, kdo je k vám opravdu upřímný. Druhá polovina měsíce nebude až tak optimistická, očekávat můžete nepříjemnost v rodině, která se sice přímo nedotkne vaší osoby, ale která poznamená vztahy a klid doma… Využijte svých schopností pro řešení vzniklé situace, vaši blízcí to ocení!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Únor bude pro Váhy měsícem výzev – a to jak v práci, tak i v partnerském životě. Bude záležet na vás, kterou uchopíte a kterou necháte bez povšimnutí. Pamatujte, že řešit se mají ty spory, které za to skutečně stojí. Platí to především o případných nástrahách v osobním životě. Vaši nejbližší si již vykli, že jste skvělým prostředníkem při neshodách, ale nenechte se zneužívat. To by se vám totiž mohlo především v polovině měsíce vymstít. V práci budete mít relativně klid, využijte ho pro vypořádání se s případnými resty z minulých týdnů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Štír (24. 10.22. 11.)
Leden pro Štíry sice nechystá žádné vážné potíže, ale zaznamenáte několik drobných nepříjemností (ale na druhé straně i maličkostí, které vás potěší. Uspokojení vám bude poskytovat především rodinný a zvláště partnerský život (Štíři jsou velmi vášnivé znamení, neměli byste ale zapomínat ani na city – zkuste být o nich otevřenější, váš partner či partnerka to dozajista ocení), naopak v práci se budete potýkat s oněmi malými nástrahami. Sice vás nijak neohrozí, ale znepříjemnit vám život dovedou… Neostýchejte se požádat o pomoc, není to známka slabosti, jak by se vám mohlo zdát!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Střelci si v únoru konečně trochu oddychnou. Ne že by se všechny vaše starosti vypařily s příchodem nového měsíce, ale především první polovina února nebude tak hektická jako poslední lednové dny, a vy si tak budete moci odpočinout od stresu, který vás pronásledoval. Vaši znovunalezenou vyrovnanost ocení především rodina - žádné větší spory by vás v prvních týdnech neměly čekat. Pokud se přeci jen nějaká hádka vyrojí, nebude mít delší následky. To samé platí i v práci. Určitý zlom nicméně nastane ve druhé polovině měsíce. Budete se totiž muset vypořádat s jistým restem z minulosti, který vám na nějakou dobu zamotá hlavu a sebere tolik vytoužený klid. Nepropadejte panice, vše se nakonec - vaší velkou zásluhou, ale i za cenu vašich nervů - vyřeší!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
V lednu vám hvězdy opravdu přály a dobrou zprávou je, že alespoň v prvních dnech nového měsíce by tomu nemělo být jinak. Přibližně v polovině února se však začnou objevovat drobné nepříjemnosti a problémy, s nimiž jste nepočítali… Nástrahy vás čekají především v partnerském životě. Ne že by šlo o něco vážného, ale zdánlivě malicherný spor, který byste za normálních okolností přešli mávnutím ruky, vás tentokrát zaskočí více než obvykle. Zůstaňte věrni sému nadhledu, ale dejte si pozor, aby si jej vaše okolí nevysvětlilo jako lhostejnost. V práci se nemusíte bát žádných turbulencí, i když ani tady se vám v závěru měsíce potíže nevyhnou. Nepodceňujte vztah se svými nadřízenými!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Pro Vodnáře bude únor měsícem příležitostí – a to jak v dobrém, tak i tom horším slova smyslu. Několikrát totiž budou stát před rozhodnutím, které pro ně nebude nikterak příjemné. A protože jste proslulí svou citlivostí, může se stát, že se nad nimi budete trápit více, než je zapotřebí. Zkuste se na problémy podívat s větším nadhledem! To platí především pro osobní život, hned v prvních únorových týdnech vás doma čekají ve vztazích nejrůznější nástrahy. Nejednejte ukvapeně, spousta nedorozumění totiž vzniká tím, že i zdánlivou maličkost špatně interpretujete a váš partner či partnerka pak jen těžko dokazuje, že vám nechtěli ublížit. V práci vás naopak čekají příležitosti převážně pozitivní. Využijte jich, jen dejte pozor, abyste si toho nenabrali více, než můžete zvládnout…
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Ryby (21. 2.20. 3.)
Pro Ryby únor mnoho odpočinku nechystá a jejich život bude pokračovat ve shonu, který zažívala většina z nich již v lednu. To může mít negativní následky v podobě stresu, kterému budete muset čelit. Málokdy dokážete vypnout a dopřát si potřebný odpočinek, ale tentokrát byste měli využít každou příležitost. V práci vás oddech nečeká, naštěstí se na vás nechystají žádné větší komplikace a koncem měsíce přijde naopak příležitost, díky níž konečně prokážete své schopnosti – ocení to nejen vaši kolegové, ale i nadřízení. Nezapomínejte ani na rodinu, spory, které už dlouho hrozí propuknutím, totiž vyplují na povrch. Ačkoli nejde vlastně o nic vážného, i tak při jejich řešení ztratíte spoustu energie. Neodmítejte pomoc a oporu ze strany partnera
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.




 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat