Horoskop na týden od 21. do 27. dubna 2014 od naší astroložky Anny!

22.04.2014 | Zajímavosti

Střelci si budou v povelikonočním týdnu připadat tak trochu jako na houpačce, úspěchy budou téměř okamžitě střídat propadáky. Lidé narození ve znamení Vodnáře se tento týden dočkají příjemných chvilek na poli vztahů! Pro zrozence ve znamení Raka se tento týden ponese v duchu příjemné a dlouho očekávané romantiky! Právě uplynulý velikonoční týden byl pro zrozence znamení Berana až nečekaně náročný. A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Právě uplynulý velikonoční týden byl pro zrozence znamení Berana až nečekaně náročný, v týdnu právě začínajícím by si konečně měli trochu oddychnout – a to jak doma, tak i v práci (i když úplný klid nečekejte). Vaši kolegové sice skrytě oceňují vaši dobře odvedenou práci, jež vás v minulých dnech stála tolik sil a nervů, ale jako by se zdráhali vyslovit vám uznání, které si zasloužíte (pokud však budete dostatečně všímaví, dokážete najít ono uznání i v náznacích, způsobu, jakým se k vám chovají, spod.). Pochvaly jsou pro vás poměrně důležité, dokážou vás nabít energií a chutí k dalším úkolům, jež na vás čekají. Situace doma by měla být poklidná, jen to nesmíte přehnat s „pomlázkovými oslavami“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Pro jedince narozené ve znamení Býka nastává období určitého zklidnění. Věci se konečně začínají vyvíjet tak, jak byste si představovali (i když vaše často vysoká očekávání stojí občas v cestě většímu uspokojení z toho, čeho jste dosáhli – nebuďte na sebe tak nároční). A platí to především v životě pracovním, který získá po týdnech tápání opět jasný směr. Zkuste se proto začít na svět dívat o něco optimističtěji. Pamatujte, že i když se na první pohled zdá nějaký problém příliš složitý, právě vy máte ty nejlepší předpoklady, abyste si s ním poradili (jste vytrvalí a nechybí vám odhodlanost). Mimochodem, zkuste se tím řídit i v rodinném životě. Okolí očekává, že jim budete oporou, a za to se vám i odvděčí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Blíženci tento týden dostanou nečekanou šanci ukázat, že se v nich skrývá daleko více smyslu pro diplomacii, než si jejich okolí myslí! Ačkoli máte pověst spíše nepříjemného a nekompromisního vyjednavače, když chcete, dokážete přistoupit na kompromis a především vymyslet chytré řešení přijatelné pro obě strany. A právě tento týden budete mít příležitost projevit tuto schopnost i navenek. Tento téměř hrdinský čin vám pak přinese zasloužené uznání. Bohužel, nic není tak růžové, jak by si člověk představoval – stres z práce se projeví na vašem zdravotním stavu (ale tady naštěstí nepůjde o nic vážného), ale i v rodinném životě. Snažte se důsledněji oddělovat profesní a soukromý život!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Pro zrozence ve znamení Raka se tento týden ponese v duchu příjemné a dlouho očekávané romantiky! Ta se ostatně chystá i na Raky, kteří ještě nepotkali tu pravou/toho pravého. Možná budete překvapeni, kde všude je možné potkat zajímavé lidi, s nimiž by vás mohlo pojit i něco více než jen přátelství. Pokud žijete ve vztahu, rozhodně to neznamená, že tam už o romantiku nejde – právě naopak! Zkuste partnerovi či partnerce přichystat nějaké příjemné překvapení (nemusíte kupovat diamantový prsten nebo víkend v Paříži, abyste ukázali druhému, že vám na něm/ní nepřestalo záležet a že je vaše láska pořád stejně silná)!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Tento týden bude pro Lvy na jedné straně poměrně vyčerpávající (a to jste doufali, že budete po velikonočním volnu nabití energií), na straně druhé se nebudou muset bát žádných vyložených „jobovek“. V práci vás zrovna šetřit nebudou – opět se najde úkol, který nesnese odkladu a který samozřejmě spadne na vaše bedra, ačkoli nepatří tak docela do vašich kompetencí. Nebojte se požádat o pomoc některého z kolegů! Uvidíte, že společně se vám povede problém vyřešit mnohem dříve. Doma vás tento týden potkají jen drobné potíže v podobě nikterak vážných sporů s partnerem či partnerkou. Naopak víkend by měl přinést pár romantických zážitků.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Jedince narozené ve znamení Panny by právě začínající týden mohlo potrápit nepříjemné nachlazení – Velikonoce sice proběhly veskrze jarně, ale příliš jste podcenili sílu slunce a prochladli. Navíc jste infekci pomohli i stresem, s nímž se potýkáte v práci a kvůli němuž již nějakou dobu svůj organismus přehlížíte. Bohužel, to není tak docela vše, co na vás hvězdy chystají, poněkud smolný týden totiž „dorazí“ drobné neshody doma – budete muset řešit problém, jemuž jste se snažili nějakou dobu utíkat. Samo o sobě se nejedná o nic vážného, moc dobře víte, jak vám takové maličkosti dokážou zkomplikovat život. Navíc platí, že na první spor se nabalují další a další, a takto vypadá, že nemáte kam utéct. Naštěstí nejste konfliktní typ, a proto i díky vám se situace během pár dnů zase vrátí k rodinné pohodě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Váš život se po nepříjemných turbulencí minulého týdne vrací do svých klidnějších vod a vy tak budete moci alespoň více ocenit to pozitivní, co pro vás hvězdy přichystaly na tento týden. O velikonočním víkendu jste si konečně trochu oddychli (i když jako každý „rodinný“ svátek byly i Velikonoce náročné pro vaši touhu „vyvážit“ všechny spory a hádky a nastolit v rodině mír a klid – díky tomu však následující týden prožijete v rodinné pohodě). S novou energií jste opět připraveni vrhnout se do práce, která vám konečně přinese uspokojení, jež jste v minulých týdnech postrádali. Dejte si ale pozor, abyste pro pracovní povinnosti nezanedbávali své nejbližší. Vynahraďte jim ztracený čas o víkendu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Pro tento týden vám hvězdy nachystaly až nečekané množství příležitostí, z nichž budete moci načerpat ztracenou energii a motivaci pro svou práci. Vaše přirozená píle vám sice nedovolí využít je všechny (nemáte ve zvyku odcházet od rozdělané práce, a tak jste se naučili rozeznávat, jaké příležitosti naplno využít a jaké ne). Pamatujte, že je důležité myslet i na sebe – nejen na druhé. Vaši nejbližší jistě ocení, když budete ve větší duševní pohodě, než v jaké vás zastihly uplynulé týdny. O víkendu vás může čekat romantika (zvláště jste-li ještě nezadaní).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Střelci si budou v povelikonoční týden připadat tak trochu jako na houpačce, úspěchy budou téměř okamžitě střídat propadáky, náladu budete mít proměnlivější než aprílové počasí. Vaše nervy vyzkouší především drobné spory v rodině. Ačkoli samy o sobě nebudou nikterak závažné (což ovšem budete schopní uznat až při pohledu zpátky), znepříjemní vám život opravdu citelně a zaměstnají vaši mysl více, než byste chtěli. V práci bude sice o něco klidněji, ale ne že by se na vás nechystaly občasné nástrahy v podobě úkolů navíc či nepříjemností s kolegy. Řešte jen ty, které mají opravdu smysl. Jinak se v drobných sporů nezbavíte a naopak do nich ještě více zabřednete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Nepříjemná překvapení a nástrahy minulých dnů se zdají být úspěšně za vámi, a tak budete mít příležitost se opět pořádně nadechnout a pustit se i do věcí, jež jste museli odkládat (a které se docela nakupily, rozhodně více, než by se líbilo vaší vrozené organizovanosti a disciplinovanosti). Bylo by ale chybou předpokládat, že budete muset pouze zanedbané úkoly a žádné nové se na vás nechystají. V práci si tedy moc neoddychnete, naopak. Doma naštěstí nastane téměř harmonické období, po kterém jste tak dlouho toužili. Snažte se být občas otevřenější, co se vašich pocitů týče. I vašim nejbližším se pak jejich láska k vám bude projevovat snáze.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Lidé narození ve znamení Vodnáře se tento týden dočkají příjemných chvilek na poli vztahů! Pokud jste nezadaní, zpozorněte – čeká vás totiž příležitost, která se před vámi objeví zčista jasna hned zkraje týdne a která může skončit až nečekaně romanticky. Jestliže žijete v dlouhodobém vztahu, udělejte si s partnerem či partnerkou chvíli času jen a jen pro sebe (poslední dobou jste měli jen málo příležitostí k příjemných okamžikům). Na romantiku totiž není nikdy pozdě! Pro Vodnáře je velmi důležitá rodina, ale často se stává, že ne snad zcela úmyslně zaměří svou pozornost jiným směrem. Je dobré svým nejbližším připomenout, že právě oni jsou pro vás nejdůležitější na světě…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Pro Ryby začíná tento týden období relativního klidu, tedy alespoň jeho prvních několik dní bude ve znamení všeobecné pohody, kterou ovšem krátce naruší závěr týdne, jenž přinese nečekanou nepříjemnost v podobě nachlazení či lehčí virózy. Zrozenci tohoto znamení jsou většinou zvyklí být vždy silní, a tak se jen těžko smiřují s tím, že jejich organismus není tak v pohodě, jak by si představovali. Nelibost, kterou citelně pocítíte, se ovšem projeví i na vašem chování k partnerovi či partnerce, případně k dětem, jež jsou na výkyvy vaší nálady obzvláště citlivé. Snažte se při sporech v rodině na chvíli zapomenout na svou umíněnost a přiznejte také své vlastní pochybení! Uvidíte, že vám vaši nejbližší za takové gesto rádi vyjdou vstříc.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat