Komentáře k článku

Alois Horák 18.03.2024

Jsem celý život sám a nemohu za to. Nemám manželku sni děti. Přitom jsem byl a ještě jsem pohledný. Z intelektuální rodiny a rezidentní liorativní čtvrti. Ale rozvrácené, bohužel pro mé. Celý život jsem byl poctivý, pracoval a pomáhal. Za to jsem si vysloužil jen utrpení, nevděk, křivdy a onemocnění bez pomoci. Mnohokràt jsem byl na hranici smrti. Více stresu a adrenalinu je jen snad při tvrdém mučení. Jen mé IQ a důvtip mi pomohl přežít, ale s doživotními následky. Nikdo mi nepomůže a nepomáhá. Dokonce ani ti, co jsou za to placení, jsou zkorumpovaní, bezohlední a nepostižitelní. Nejsem z děcáku ani bezdomovec ani postižený. Jsem bezuhonný - asi se to nevyplácí. Co je tedy poctivost a spravedlnost? Jen výsměch. A přesto - musíte mít štěstí, jakým rodičům a v jakém státě se narodíte. Svět je nespravedlivý. Peklo je na zemi. Nehledejte ráj v nebi. Nevěřte církvím viz pořekadlo kážou vodu a sami pijí víno! Lépe jiź bylo. Snažte se o dobro a bojujte proti zlu. Nebuďte pasivní, nikdo nám nepomů⁷e. Musíte se snažit sami. Zlo je zkáza naší planety. ceskavec.com cz24.news michalapetr.com infovojna.bz To jsou weby, které doporučuji z mnoha nezávislých, které informují, co se tu děje. Doufám, že tu není cenzura názorů a odkazů.

verrca 17.10.2016

no nevím

vivi11 12.09.2016

je to individuální

renda4141 14.08.2016

Některým lidem určitě.

moniika 11.08.2016

Každý je jiný *5*

Jani 31.03.2016

Dobrý den, mám zkušenosti takové, že moje kamarádka je vdaná děti se ji rozutekli a ona žije s manželem sama, je hodně osamocena protože jejích rodina o ně vůbec nejeví zájem, takže se uzavřeli od lidí protože mají pocit, že jsou na světě zbyteční, nežádaný. Co mi vyprávěla kamarádka o své rodině, tak jsem usoudila, že opravdu se v životě v rodinách zklamala/i aniž by někomu nějak ublížila nebo tak něco. Velmi mě to mrzí co ted' kamarádka prožívá vlastně ona přežívá a je velmi mrzutá a smutná. Achjo, tak ráda bych kamarádce nějak pomohla, ale ona to odmítá prý nechce být na obtíž nikomu . Hezký den.

deeana 12.08.2015

myslím, že hrají roli jiné faktory

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat