Komentáře k článku

Václav 30.10.2019

Na pálení žáhy mi perfektně a spolehlivě pomáhí Bílinská kyselka,stačí pár douškú a je po problému.

Rupert 30.10.2019

Pítím tekutin bezprostředně po jídle se naředí žaludeční kyseliny a dojde ke zpomalení trávení, či pálení žáhy. Taktéž lze pozorovat, že po konzumaci i větší porce jídla nepálí žáha, pokud vynecháte přílohu.

Lukáš 29.10.2019

Na pálení žáhy pomáhá Bílinská kyselka, stačí 2 hlty. Je zásaditá a pocit pálení ihned zmizí, ale nevyřeší podstatu problému.

Rupert Lukáš 30.10.2019

přesně

Nena 29.10.2019

Může mi někdo poradit kde koupit čaj z jilmu plavého? Děkuji

Vlastimila 28.10.2019

Mě pálí žáha po snězení jablka, mandarinky a hlavně po banánu. Alkohol nepiji, tučné nejím a dodržuji dietní program. Voda s jedlou sodou moc nezabírají.

václav 28.10.2019

já dám trochu sody s vodou

oldřich 28.10.2019

Proti pálení žáhy velice dobře funguje plnotučná hořčice,stačí jedna až dvě lžičky spolknout.Vřele doporučuji.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat