Komentáře k článku

Edy 29.10.2023

V diskusi dokáže nasbírat tolik příspěvků pouze nepravdivý článek.

Jarda 25.10.2023

Zeleny na sadbu a s kličkama,no vždyť všechny brambory vám naklíčí podle teploty a vlhkosti a délky uskladnění.

Jirka 22.10.2023

Dnešní vyšlechtěné brambory obsahují solaninu atd minimum. Zelené slupky, nebo klíčky jako takové by jedl jenom blb. Poslední otrava z brambor byla ve světě někdy před 150 lety.

svoboda rostislav 08.10.2023

nejím brambory s kličkama

Josef 06.10.2023

Produkce zemědělských plodin v republice klesá, dovážené se zdražuje a někdo bude vyzývat k jejich vyhazování? To jsme se zbláznili?

Racek 06.10.2023

No jo, zase klasické "američtí manželé prokázali" ...mimochodem, americké brambory váži asi půl kila jeden, ale jsou moučné a nechutné. Silně přehnojené a s vysokým obsahem dusičnanů a herbicidů.. Dokonce jsem zažil, že mi k nim dali lžičku, abych je prý vyjídal..

Frank 05.10.2023

Běžte už s těmi žvásty opravdu do prdele! Krista zase objevila Ameriku.

daanka 04.10.2023

Debilové, máte tu už rok a půl starý lživý článek. To už je na žalobu.

Emanuel 03.10.2023

... jí naklíčené brambory Polrajch ?

Ladislav Zourek 02.10.2023

no comment.Kde blb tam nebezpečno......

Zem 02.10.2023

Autor je blb. Neklíčící brambory jsou chemicky ošetřené proti klíčivosti!¡!!!

Kedluben 08.08.2023

Jím pouze naklíčené brambory. Hlavně klíčky.

Dáda 07.08.2023

Vy jste z ODS, že také tak umíte lhát?

Tomáš Aqinský 05.08.2023

To ještě nikdo nepodal trestní oznámení za šíření poplašné zprávy??? Na této stránce jsou neustále jen bláboly. To za to někoho dokonce platí????

milan 04.08.2023

Pani Vágnerová vy nevíte o životě nic.

toníček 04.08.2023

brabory mi každý rok vydrží až do uskladněni nových. Klíčky několikrat odstranim, brambory okrájíme a vaříme s kmínem. Děláme to stejně jako to dělala moje máma, která se dožila 94 let. Mně je už 80 a nikdy jsem žádne potíže neměl. Zajimalo by mě, kdo ty "vědecké výzkumy" financuje :))

vapanc 04.08.2023

Po odstranění klíčků a řádného oloubaní brambor ,jím takovéto brambory bezmála 80 let a samozřejmě i celá rodina. Tyhlety bohapusté kecy vyprodukují pouze neználci,kteří očekávají rejžunk peněz za reklamy na jejich blábolu přilíplé!

daanka 03.08.2023

Ptám se znovu po čtvrt roce: Jak to, že tady může takový lživý článek vosek přes čtvrt roku. To už je na žalobu.

daanka 03.08.2023

Píšete kraviny a dezinformace. Naklíčené brambory jíme všichni, které znám, celý život. Prostě klíčky odříznem.Možná proto jsme všichni i v 80 letech a výš pořád zdraví. Tak tady nekecejte nesmysly.

Josef 03.08.2023

Jako děti jsme dostávali za úkol, jít do sklepa a tak zvaně obrat kastrol brambor. Prostě je rukama zbavit klíčků. V učení jsme na jaře chodili do "krechtu" dělat to samé. V mých cca. čtyřiceti mi jedna zemědělská inženýrka řekla, že jakékoli brambory dost zatěžují ledviny a že by je člověk neměl jíst moc často. Na vojně jsem dost chodil na "škrabku" a několik let po vojně jsem brambory nemohl ani cítit,když se vařily a ani jsem je nejedl. Dnes je jím občas.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat