Komentáře k článku

dana 14.12.2023

opravdu jednou za čas to nevadí, ostatně to platí pro všechno jídlo všeho s mírou

Viktor 14.12.2023

Je to ale hloupy clanek! Zase jedna kachna typu pravda/nepravda.

Ana Nova 14.12.2023

tento clanek mohol napisat len niekto bez mozgu alebo kto nevie ze existuju vlocky bez akychkolvek prisad, 100% zdrave, lacne, za 12 kc...ich denna konzumacia odbornikmi plne preukazana a doporucovana, ale autor asi pozna len drahe musli a sladene krabicove...asi preto mu bunky v hlave odumreli.

Wlad 14.12.2023

Trochu přitažené za vlasy, co tím autor sleduje?

Danuše Winklerová 14.12.2023

Vločky k snídani s jogurtem, nebo vařená kaše, to nikoho neucpe. Taky těch vloček k snídani musí být přiměřené množství. 2-3 polévkové lžíce jsou opravdu na celé dopoledne.

Marie Hellerová 14.12.2023

Článek o ničem. Co je to přiměřená porce? Za jakých okolností....

Alena Poulová 14.12.2023

Takže vločky způsobují úbytek svalové hmoty, neboť zmenšují chuť k jídlu? To je ale blábol

Edy 14.12.2023

Doporučuji vločky tochu nadrtit do velikosti jako prodávané jemné, zalít vařící vodou, ochutit jedním čtverečkem hořké čokolády. S mnoha okrouhanými jablky výtečná snídaně.

Mirek Edy 18.12.2023

S tím vitamínem B co píšete je to ve stručnosti řečeno blbost.

Terez 14.12.2023

To jsou hrozné blbosti. 100 g ovesných vloček obsahuje zhruba 15 g bílkovin, někde se uvádí dokonce až 18 g, takže když si dáte rozumnou porci vloček a zamícháte to do tvarohu nebo jogurtu, máte naopak fantastický příjem bílkovin. To je taky důvod, proč je hodně jí fitnesáci i kulturisti. Osobně jsem jako negativum čekala spíš možný přírůstek na váze v souvislosti s množstvím vitaminu B: je dost lidí, včetně mě, kteří musí jíst hodně opatrně potraviny s vitaminem B, protože po něm přibírají (a například takový B komplex nemohou jíst vůbec). Já můžu jíst ledacos a nepřibírám prakticky po ničem (ani po sladkém, tučném apod.), ale po vločkách (i jen s vodou, bez jakýchkoli přísad) mám tendenci přibírat, právě kvůli vysokému obsahu vit. B. Moje sestra se taky vit. B vyhývá jako čert kříži a vím o více lidech, kteří to tak mají. Ale na bílkoviny jsou vločky naopak super.

Mirek Terez 18.12.2023

S tím vitamínem B je to co píšete ve stručnosti řečeno blbost.

Jaroslava Pařízková 14.12.2023

Proč se bavíte pouze o sladkých mnoho způsobů na slano

vladimir Pikl 15.12.2023

Všem doporučuji vločky přidávám nejen do polívek v sáčku Vitana Maggi 6 lžic ale i do gulášů nebo číny Zkuste to

mirecek 15.12.2023

nesmyslný článek!!!!

Terminátor 15.12.2023

Dobre na potenci. :-D

Tamara 06.03.2024

Opravdu poutavé čtení, díky za to. Nedávno jsem se zamýšlela nad glykemickým indexem ovesných vloček, na bechermarketu to psali jako jedno z hlavních negativ vloček (https://bechermarket.cz/hubnuti/jidlo/ovesne-vlocky-negativa/) a zvažovala, zda bych je měla vyloučit z mého jídelníčku kvůli občasným problémům s hladinou cukru. Mám předstadiu diabetu dle mého lékaře. Myslíte, že bych měla hledat nízkoglykemické alternativy, nebo je možné vločky konzumovat v určité formě, která by mi neškodila?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat