Komentáře k článku

Pavla 02.09.2011

Asi to tak bude, od malička jsem byla nucená ustupovat, už jako dítě jsem měla názory, které se nelíbily mému okolí, ...neustále mi vtloukali do hlavy, že mám mlčet a že mé názory jsou špatné a tak ve snaze být přijímána okolim jsem začala ustupovat, v dospělosti jsem na tom byla tak, že jsem se nedokázala sama rozhodovat ani v maličkostech, byla jsem přesvědčena, že pravdu mají ti ostatní ne já a tak jsem dělala to, co chtěli oni, například má matka, manžel a pod. Byla jsem nešťastná, ale nedokázala jsem s tím nic dělat, vrhala jsem se na sladkosti, protože asi jedině pak jsem se cítila líp, ale když jsem přibrala 30kilo, byla jsem znova nešťastná, protože jsem si myslela, že k vůli tomu mě nemá manžel rád a tak jsem se pokoušela zhubnou, ale nedařilo se mi to.... je to začarovaný kruh....

Andrea 30.06.2011

Ahojte! Nieco na tom je, co sa v tomto texte pise... ale suvisi to mozno aj zo sebavedomim. Ako dieta som vazila o takmer 25kg viac...trpela som prejedavanim sa a mala som malo pohybu... bola som "seda myska", cize si ma ani moc nevsimali (v skole...doma...) Nikdy som sa nestazovala a nehadala sa, proste som bola nemastna-neslana... v 13 som sa rozhodla zmenit to! Zacala som cvicit, menej jest (vsetko) a podarilo sa mi schudnut. Nabrala som odvahu a zivot sa zazracne menil... zrazu som mala svoj nazor...nemala som stale tu "neviditelnu masku" na tvari a hovorila som, co si myslim... Je to naozaj vsetko o psychike... ak sa vam zacne v jednej sfere darit, tak sa to odzrkadli aj v ostatnych sferach zivota... Zivot je boj, bez boja by to nebolo ono!:-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat