Dokonalé smoothie k snídani během pár sekund

Podlehli jste zdravé smoothie mánii? Pak byste měli vědět, že onou tajemnou přísadou, která stojí v pozadí úspěšné přípravy hustého a chutného krémového nápoje z ovoce a zeleniny, je mixér s dostatečně velkým výkonem a kvalitními noži.

Catler PB 4050 je přesně takový mixér, speciálně vybavený vlastnostmi pro přípravu chutných smoothie koktejlů. Hravě si poradí s celými kusy plodů i kostkami ledu, které se používají při přípravě osvěžujících verzí. Unikátní systém nožů KinetixTM kopíruje tvar dna nádoby a vytváří podmínky potřebné pro dokonalé rozmixování všech vložených potravin.

Díky výkonnému 1 000 W motoru dokáže smoothie mixér Catler PB 4050 zpracovat i jemné listy salátů či bylinek, což ocení zejména milovníci tzv. zelených smoothies.

Mixér zvládne i přípravu stále více oblíbených rostlinných mlék. Slouží k tomu speciální nádoba na sekání a drcení, vyrobená z odolné nerezové oceli, která je vhodná pro zpracování ořechů a semínek. Pokud je třeba, v nádobě si snadno připravíte i čerstvě nasekané koření.

Součástí balení smoothie mixéru Catler PB 4050 jsou dva praktické uzavíratelné hrnky o objemu 500 ml a jedna nádoba o objemu 700 ml, která je také vybavena víčkem. Na zdravém nápoji si tak můžete pochutnat nejen doma, ale i v práci či na cestách.

Všechny tři nádoby jsou vyrobeny ze speciálního BPA free materiálu TritanTM a odolají nejen stovkám cyklů v myčce nádobí, ale i nárazům a poškrábání.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat