Komentáře k článku

Amanita Pantherina 05.03.2018

Po 40 jsem se marně snažila přibrat alespoň na 60 kg, protože měřím 180cm a jsou mi vidět všechny kosti.*4* Už jsem se na to vykašlala, je to zbytečné. Hlavně abych byla zdravá, nějaké oblečení se koupit dá.

Alena 05.03.2018

Zhruba do čtyřicítky jsem vážila 56 kg při výšce 170 cm. Pak jsem zhubla na 54, klepala se jako ratlík, běhala po doktorech, dávala si svačinky a nepřibrala ani gram. Píchali mi anabolika, až kámoška doktorka prohlásila, že je to pro mě škoda, protože se nic nezměnilo. A léta běží... "anabolika zabrala", je mi 62, vážím 90 jím jak vrabec a stále mám tendence přibírat.

vivi11 06.03.2018

po čtyřicítce jsem přibrala 15 kg a stále s nimi bojuji

konatovka 06.03.2018

To určitě pozoruji, ale snažím se svým způsobem stravování a sportování tomu zabránit, i když to nemám tak snadné, je tu jeden zádrhel, který mi potvrdila odborná lékařka, ale nevdávám to a bojuji. Je to opravdu vše řízeno v hlavě. Ani v důchodu nechci vypadat jako obézní babča.*1*

Lída 06.03.2018

Je to pravda, váhu mám vyšší, i když cvičím 3x týdně. Jenže ruku na srdce, držet dietu není nic pro mně a zbytek života to nikdo nevydrží, občas je třeba osladit si život. :-) Nechci vypadat jako rozvařený knedlík a tak se hýbu a cítím se dobře. Je mi 60 let a při výšce 165cm vážím 62 kilo. I tak většina mých vstevnic v okolí má 20 kilo nadváhy a naváží se do mně, že jsem divná a pořád chodím cvičit. Je mi to jedno, jednak mě to baví a pak je také vidět výsledek. Takže asi kyselé hrozny.*17*

honzik 06.03.2018

s 50 kily vypadá mladá žena štíhlá, ale když je vám přes šedesát, tak vypadá vychrtlá

Olala 08.03.2018

Já jsem celý život byla "nepřehlédnutelná ženská" - nejen výškou (182 cm), ale i váhou pohybující se kolem 80-90 kg. Měla jsem vždy ale nejen chuť k jídlu, ale i spoustu energie a síly, sportovala jsem, při sedavém zaměstnání mi nebyla cizí fyzická práce. Nyní jsem již v důchodu, pohybu mám dostatek (zahrádka, sport, vnoučata, péče o tchyni a dvougenerační dům), ale váha šla "plíživě" nahoru a já najednou i tu "zimní" váhu přesáhla a blížila se stovce. Stačilo ale zmenšit porce, ubrat příloh a přidat zeleninu, hodně pít a cíleně se ještě víc hýbat /cvičit celé tělo/ a jsem "na svém". Jde to v každém věku, jen chtít. Vše ostatní je výmluva!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat