Nosíte těsné oblečení? Zaděláváte si na problémy

Každý z nás má v šatníku něco, co už mu dávno není. Dokud se dokážeme nacpat do oblíbených džínů a zapnout zip, tak se jich nevzdáme i kdybychom v nich nemohli dýchat. Pod šaty schováváme stahovací prádlo, a dokonce i boty nosíme špatné velikosti!

Těsné kalhoty a prádlo

Pokud nosíte kalhoty, do kterých se musíte zapínat vleže nebo poskakujete z jedné nohy na druhou, abyste se dostaly na druhou stranou nohavic, zaděláváte si na pořádný průšvih. Kromě toho, že je to velice nepohodlné, může nošení  těšných kalhot nebo stahovacího spodního prádla způsobovat uskřinutí nervu, který vede z hýždě do stehna. Následkem je brnění a pálení nohou.

V jednom americkém státě dokonce lékaři přijali k ošetření ženu, která zničehonic začala mít problémy s chůzí a citlivostí svých nohou. Zašlo to tak daleko, že ochrnula od pasu dolů. Poté, co svlékla své těsné džíny, se situace postupně zlepšila, až po několika dnech.

Nošením příliš těsného spodního prádla si dokonce můžete přivodit inkontinenci. Kalhotky tlačí na močový měchýř a únik moči je pak otázkou času. Mimo to si můžete zadělat na ošklivé gynekologické potíže nebo zánět močových cest.

Příliš malé boty

Nošením malé obuvi si můžeme vyvolat poměrně nepříjemné křeče. To by samo o sobě nebylo tak hrozné, ale právě tyto křeče jsou původcem různých deformací, jako jsou například kladívkové prsty. Ženy, které nosí příliš úzké boty s výraznou špičkou, si touto obuví mohou vypěstovat tzv. vybočený palec, což je velice bolestivá záležitost.

Dalším problémem je nedostatek prostoru okolo nohy. Plísňová infekce může postihnout kohokoli, kdo nosí příliš malé boty po dlouhou dobu, bez jakéhokoli proudění vzduchu kolem chodidla. Teplo a vlhkost poskytují plísním ideální podmínky.

Špatná velikost podprsenky

Drtivá většina žen vůbec netuší, jaká je správná velikost jejich podprsenky. Ženy s menšími prsy záměrně nakupují o číslo menší push-upky. Vycpané podprsenky ale omezují pohyb klíční kosti a horních žeber, což může způsobovat velice bolestivé blokády. Ženy, které příroda obdařila více, zase nedbají na správný střih, pro tak důležitou oporu. 

Špatná velikost košíčku a úzká ramínka způsobí, že se prsa zavěsí v podstatě jen na ramena a tím vystavujete svoji krční páteř obrovskému náporu váhy. Není divu, že ženy pak bolí záda a krk. Mívají i potíže s malátností, únavou a bolestmi hlavy.

Drobnosti, na které nemyslíme

Málokoho napadne, že celé dny a někdy i noci utiskuje své tělo nenápadnými drobnostmi. Ať už jsou to prstýnky, ponožky, kravaty nebo čepice, měli bychom dbát na to, aby mělo naše tělo dostatek času si od těchto věcí odpočinout. Všechny tyto věci omezují krevní oběh.

Neměli bychom je nosit celý den a už vůbec ne v nich spát. Nad ránem člověk mívá tělo oteklé a prstýnky zaryté v oteklých prstech mohou ohrozit váš lymfatický systém, stejně jako dlouhodobé nošení příliš těsné kravaty nebo opasku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:42
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:40

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat