Proč je dobré dát si ještě před snídaní velkou sklenici vody

Chcete mít pokožku zářícím zdravím a energii na rozdávání? Taky by se vám hodil silný imunitní systém a lepší šance na hubnutí? Nemusí to zůstat jen u vroucných přání, tohle všechno vám pomůže získat obyčejná voda, které ráno dáte přednost před kávou!

Někdo ihned po probuzení prostřednictvím svého chytrého telefonu omrkne dění na internetu. Další se bez zbytečného přemýšlení žene do sprchy, jiný své kroky směřuje raději ke kávovaru či ledničce. Která ranní rutina je ta správná? Ani jedna. Za nejzdravější a nejprospěšnější start do nového dne teď experti považují vypití velké sklenice vody. Nalačno. A nemusí vůbec být s citronem! Proč?

Zaručená vzpruha, co dobije baterky

Američtí odborníci jsou na základě své studie přesvědčení, že čistá voda v prázdném žaludku svede učiněné divy. Za její velký přínos považují hlavně to, že ranní příjem obyčejné, byť blahodárné tekutiny, podpoří tvorbu červených krvinek, čímž se dopraví více kyslíku do všech tkání. Takové okysličení přinese dávku energie, jež probere i toho největšího spáče. Že by zázrak z kohoutku fungoval podobně jako káva? Prý ano, přísahají vědci!

Posílení imunitního systému? To si nenechte ujít

Kapalina čiré barvy je také nezbytná pro fungující imunitní systém. Pokud si budete udržovat stabilní rovnováhu tekutin ve vašem těle, podstatně tak snížíte pravděpodobnost různých infekcí a dalších zdravotních komplikací. Tedy alespoň tak praví specialisté, kteří s pitím vody doporučují začít ihned po probuzení. Odměnou vám bude i snížená pravděpodobnost bolesti hlavy, která je častým příznakem dehydratace.

Zlepšovák při hubnutí, který se přímo nabízí

Pozitivních účinků vody už bylo díky četným vědeckým studiím objeveno mnoho. Patří mezi ně také zrychlení metabolismu o přibližně 25 %, takže tekutý bezbarvý přítel jednoznačně pomáhá při spalování kalorií. Zároveň přispívá k odplavování škodlivých látek a toxinů ze systému, což se hodí vždycky – nejen při redukci váhy.

Bezchybný vzhled? Můžete ho mít

Věděli jste, že jedním z častých důsledků nedostatku vody je suchá a popraskaná pleť, která je náchylná k akné i zvýšené tvorbě vrásek? Důsledný pitný režim je tedy nejenom zaručeným hydratačním prostředkem pro hlubší strukturu pokožky, ale i tajemstvím mladistvé vizáže. Tak proč si tuto péči „nenaordinovat“ hned z rána?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat