Komentáře k článku

Markét 24.02.2019

Máte nějaké typy, jak správně doplňovat vit D i během zimy když je hnusně a sluníčko nesvítí?

Johana Markét 25.02.2019

Spousta lidí bohužel dnes už nechodí tolik ven, takže si "nenasbírá" vitamín D do zásoby, takže pak jsou z toho problémy. Stravou ho nezískáte tolik, kolik by bylo potřeba. Ale existuje spousta doplňků potravy.

Barborka Markét 26.02.2019

Přesně doplňků už je celá řada, můžete si vybírat. Zase se můžu doporučit vigantolvit.cz, protože ho beru už pár měsíců. Ale každému sedí něco jiného :)

Petra 28.01.2019

Déčko doplňuju nejen v zimě pravidelně už pár let. V rodině máme strašáky jako je osteoporóza a roztroušená skleróza a ty s nedostatkem déčka hodně souvisí, takže hlavně proto. Hodně koukám na kvalitu vitamínů, takže volím výrobce léčiv, kde mám jistotu. Za mě super, je třeba Biomin, ale určitě se najdou i další.

Jarda V 27.01.2019

V zimním období je uvedená dávka naprosto nedostačující.Proč opisujete staré informace ???

helus 24.01.2019

Snažím se hlavně v zimě dopřávat tělu vitamíny.

xxkouckaxx 24.01.2019

slunce nesnáším , v životě jsem se neopalovala - to opékání nechápu , v létě máme vše zabedněné , aby se do domu slunce nedostalo - raději budu bez vitamínu , ale nepojdu horkem :-P

nea 24.01.2019

Nemám problém s vitamíny.

Jankava 23.01.2019

Žiju v oblasti,kde to je s D problém.Máme tu dost smogu a slunce si užijeme skutečně tak v létě.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat