Komentáře k článku

helus 16.02.2019

Že by posilování mělo vliv na cukrovku,tomu nevěřím.

aster 16.02.2019

Krucinál, když tady melete nesmysly o sexu, kráse nebo vztazích, tak se to dá tolerovat! Ale jakmile si berete do huby nemoci, mělo by to být cenzurováno někým, kdo tomu skutečně rozumí! Tím, co tady píšete, se totiž nedá takto výrazně zlepšit cukrovka u silných cukrovkářů - ti už jsou bohužel odkázáni na pravidelnou dodávku inzulínu, bez něj by nepřežili. Slušelo by se, abyste tento fakt zmínili - pak by by to bylo relativně v pořádku *6* Zkuste si o cukrovce přečíst nějaký odborný článek, ne jen podobné škváry na internetu, jaké tady vyrábíte vy!

nea 16.02.2019

Až budete mít cukrovku tak o tom pište. Vy si vždy přečtete nějakou slátaninu vydávanou za studii z nějakého zapadlého místa kde se někdo nudí a pak tady plácáte nesmysly. Kdyby bylo pravda co tady hlásáte, tak nepotřebujeme doktory.

Siraellen 15.02.2019

začnu,cukrovky se velice bojím

ovace 15.02.2019

Budu muset začít cvičit

Jankava 15.02.2019

Pro diabetiky je pohyb důležitý.Nemusí to být posilovna i procházky dělají hodně.:-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat