Komentáře k článku

baculka 12.05.2010

mohu potvrdit, ze delena strava má něco do sebe! Je sice pomalejsi ubytek na vaze, ale dlouhodoby. Bohuzel ted mam rodinu, a nedari se me pripravovat si jidlo zvlast od svych milacku,,,takze vsem svobodnym bez zavazku doporucuji!!! Zase vymluva:-)

ajuska 12.05.2010

souhlasim, autorka si zrejme o delene strave nejzjistila prilis informaci... nejen, ze tato "dieta" funguje, ale navic se po ni clovek citi velmi dobre, protoze nezatezuje travici trakt a je jednim ze zpusobu, jak se stravovat zdrave... ;-)

eva brabcova 12.05.2010

nevim nic o ostatnich dietach,ale delenou stravu autorka evidentne nepochopila..je to presne naopak,zeleninu lze kombinovat se vsim,nejde kombinovat sacharidy a bilkoviny,coz v praxi znamena,ze pokud si chcete dat rohlik,tak ne s maslem nebo syrem nebo sunkou,ale jen samotny treba se zeleninovym salatem,kdyz si chcete dat maso,tak opet jen se zeleninovym slatem,nikoliv prilohou..dieta funguje perfektne,muzu doporucit.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat