Zhubni do plavek: Jen za 30 minut v posilovně!

Určitě jste si toho všimly - jaro je tady a léto brzo zaklepe na dveře. Na sluníčko se všichni těšíme, ale také se děsíte odhalit své tělo v plavkách? Chcete-li do léta zlepšit svou postavu trvale, zdravě a účinně - máme pro vás tip, jak vám zajistit potřebnou motivaci. Slyšely jste o kruhovém tréninku pouze pro ženy? Spolehlivá cesta jak zhubnout a ještě se u toho pobavit, vás čeká na Černém Mostě.

V čem kruhový trénink spočívá? Během půl hodiny se v kruhu přesouváte z jednoho stanoviště na druhé a to po zhruba třiceti vteřinách. Na lekci nemusíte pospíchat, ani si dělat starosti s rozpisem lekcí. Vaše cvičení začíná ve chvíli, kdy přijdete.

S námi dosáhnete toho, po čem toužíte a zažijete opravdovou radost, že jste to konečně dokázaly.  Využijte našeho Expresplánu: to jsou tři měsíce cvičení kruhového tréninku za podpory trenérek Expresky. K tomu každý měsíc vás také čeká přeměření, trenérky budou kontrolovat váš postup i vaše výkony a vy uvidíte, jak rychle se zlepšujete.  Díky kruhovému tréninku komplexně procvičíte celé tělo, posílíte svaly, zpevníte se, spálíte tuky a snížíte svou váhu. Stačí si udělat čas 30 minut třikrát týdně pro vaše zdraví, pevnou štíhlou postavu a skvělou kondici.

Do léta zbývají právě dva měsíce, což je optimální doba pro Váš Expresplán! Také se můžete zúčastnit soutěže „Zhubni do plavek“. Pravidla jsou jednoduchá – shodit co nejvíce obvodových centimetrů :)

Sledujte stránky www.expreska.cz/fitness-expreska-praha-cernymost nebo si nás najděte na facebooku.

Pojeďte s Expreskou na víkend plný cvičení a relaxace do S-centra Benešov: 25.-27.5. 2012. Čeká vás 6 lekcí cvičení Pilates, Bosu core, Body balantes, Kruhový trénink, a hlavně si také půjdeme zacvičit v místní Expresce Benešov.

Své klientky si umíme hýčkat a jejich úspěchy ocenit. Přijďte vyzkoušet co nejdříve!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:56
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat