Nejnovější hit posiloven: Zumba v kruhu!

Chcete zlepšit svou kondici? Přijďte vyzkoušet speciální hodiny v Expresce Černý most. Kruhový trénink a tanec, jak to jde dohromady? Každé úterý od 14:00 a středu od 18:45 u nás můžete vyzkoušet Zumbu v kruhu.

Samotnou Zumbu jistě nemusíme představovat. Snad každý slyšel o oblíbené kombinaci tanečních kroků s prvky aerobiku, kterou si užíváte v rytmu energické latinskoamerické hudby. Co je to však Zumba v kruhu? Jaký je rozdíl mezi klasickým kruhovým tréninkem, který znáte z EXPRESKY, a Zumbou v kruhu?

Obojí nabízí komplexní cvičební program, který zahrnuje prvky kardiovaskulárního i silového cvičení zároveň. Stejně jako kruhový trénink probíhá v EXPRESCE i Zumba v kruhu na 8 hydraulických strojích a 8 aerobních mezistanicích. Právě na místě aerobních stanovišť můžete podlehnout kouzlu Zumby, užít si radostnou atmosféru, rozproudit krev a nabít se energií na další cvičení. Stačí sledovat trenérku, držitelku certifikátu Official Zumba Instructor, a snažit se napodobit její taneční pohyby.

Hlavní výhody Zumby v kruhu:

•    V atmosféře taneční párty je cvičení zábava
•    Nabízí maximální výsledky za minimální čas
•    Umožňuje udržet zvýšenou srdeční frekvenci po dobu až 60 minut (spálíte obrovské množství kilojoulů)
•    Ideální k formování postavy, zvýšení kondice a zeštíhlení
•    Procvičíte si základní Zumba kroky, které vám možná na lekci obyčejné Zumby dělaly potíže
•    Je určená všem ženám bez rozdílu věku a pokročilosti
•    Posílíte všechny svalové skupiny rovnoměrně

Každý čtvrtek v 18:30 a pátek v 8:30 můžete vyzkoušet oblíbenou hodinu Grilování břišních špekáčků. Cvičení je zaměřeno na problémové břišní partie s intenzivním spalováním.  Při této hodině procvičíte všechny svalové partie v kruhu, ale na mezistanicích se komplexněji pod vedením trenérky zaměříte na břišní svaly. Kromě toho procvičíte také hýžďové svaly a hluboké vnitřní pánevní svalstvo.  Blíží se léto a s ním nutnost ukazovat bříško v plavkách, pojďte ho vypracovat společně, v Expresce je to zábava!

Sledujte stránky http://www.expreska.cz/fitness-expreska-praha-cernymost nebo si nás najděte na facebooku.
Najdete zde další speciální akce jako hodiny v tanečním stylu, posilování s gumičkami, nebo semináře na téma Zdravá záda!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
13 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
219 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat