Omezením sacharidů shodíte dvě kila za den

Chystáte se na večírek? A potřebujete rychle zhubnout aspoň pár kil? Pak zkuste 24hodinovou dietu! Slibuje spalování tuku turbo rychlostí. Může to fungovat?

Jednodenní dieta slibuje úbytek na váze až dvě kila během jednoho dne. Je postavená tak, abyste spálili co možná nejvíce tuku a úplně vyprázdnili zásobárnu sacharidů. Aby to fungovalo, je potřeba přeřadit na turbo spalovač. Zapomeňte proto na zdroje sacharidů jako je bílá mouka, brambory a sladké ovoce.

Při testování této diety na univerzitě ve Freiburgu se podařilo zhubnout od půl kilogramu až po dvě kila. Účastníci neodbourali téměř žádnou svalovou hmotu, ale za to zvýšili spalování tuku na dvojnásobek. Tělo získávalo energii výhradně z tukových zásob.

Při tomto dietním plánu je nutné úplně vyškrtnout sacharidy a tuky a všechno vsadit na bílkoviny, které povzbudí látkovou výměnu.

Jak na to?

Cílem je spalování tuku ve zrychleném modu. Dosáhnout toho je potřeba během 24 hodin díky sportu a jídlem s málo kaloriemi. Začínáte vpodvečer – tréninkem až na hranice svých možností. Při něm tělo vyprázdní svoje zásoby cukru a přepne se na spalování tuku. V dietním dnu jíte jen potraviny bohaté na bílkoviny – vejce, maso, ryby, mléčné výrobky. Potraviny jako těstoviny, brambory nebo banány jsou úplné tabu. A výkonnostní trénink to celé dovršuje.

Hodně pohybu a málo kalorií

Bez toho se neobejde žádná dieta 21. století. Kromě naprostého omezení cukrů je samozřejmě sport velmi důležitý. První trénink by měl proběhnout už vpodvečer. Podle toho, v jaké jste kondici, můžete následující den zařadit intervalový trénink. Svalová hmota se totiž postará o to, abyste spalovali tuky a na konci dne měli o kilo až dvě méně. Dopřejte však svému tělu ze zdravotního hlediska alespoň osm hodin spánku.

Komu je dieta určená?

Vlastně komukoli, kdo potřebuje shodit pár kilo a nezná sport jen z doslechu. Protože nutno podotknout, že to zahájení před je opravdu brutální. A i ten další den budete sportovat minimálně jednu, spíše však tři hodiny.

Funguje?

Předností této diety je, že opravdu budete hubnout už od první minuty. Musíte ale vydržet celých 24 hodin. Zdá se to snadné, ale dá to zabrat. Opakovat dietu můžete kdykoliv, kdy budete potřebovat rychle ubrat jen málo kilogramů. Mezi jednotlivými dietními dny by však měl být dodržen klidový režim jednoho týdne. Dlouhodobě ale tuto dietu nedoporučujeme.  







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:37
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat