Jak zhubnout do plavek, aniž byste hladověla

Léto je za dveřmi, a přišel proto čas na (ne)oblíbenou otázku: jak zhubnout do plavek? Jíst méně a cvičit více totiž není jediné řešení. Hubnout lze i bez hladovění. Předejděte letos neúspěchům a dostaňte se konečně do vysněné formy.

Proč je letní hubnutí jednodušší

Na shazování kilogramů není lepší období, než právě léto. Je to doba slunce, dlouhých dnů a radosti ze života. Hezké počasí přímo navádí k častější pohybové aktivitě a jakmile se více hýbeme, tukové zásoby rychleji mizí.

Nebojte se vyjít ven – pohyb na čerstvém vzduchu je prospěšný jak pro naše zdraví, tak pro štíhlou linii. V létě vám naštěstí nehrozí, že vás přepadne splín, který byste jindy řešili snědením veškerého jídla v dosahu. Vědecké studie navíc potvrzují, že vyšší teploty vedou ke snížení chuti k jídlu. Toho je potřeba využít! V neposlední řadě nás motivují už samotné plavky. Vidina, že budeme ukazovat svou kůži v bikinách, je silným motivátorem k úspěšnému zhubnutí.

Ideálním jídlem v teplých dnech je lehký dietní koktejl, například tento jahodovo-malinový od Chia Shake, který díky bílkovinám podpoří spalování tuků a díky vláknině zasytí a pomůže s hubnutím.

Zkratka ke štíhlé postavě

Jak rychle zhubnout? Můžete použít zkratku – zbraň, kterou si v posledních letech oblíbily tisíce lidí: nízkosacharidovou dietu. Spočívá ve sníženém příjmu sacharidů a zvýšeném příjmu bílkovin a zdravých tuků. Funguje, protože se tak díky ní optimalizuje spalování tuků na energii. Pokud bude jíst sacharidů co nejméně, dostane se vaše tělo do ketózy, stavu, kdy si bere energii ne z cukrů, ale z tuků a to potom nastává extra rychlý úbytek na váze. Příjemným „vedlejším účinkem” této diety je také snížení hladu a příval energie.

Expresních výsledků dosáhnete nejlépe s dietním balíčkem, například tímto od Chia Shake.

Jak ještě zhubnout do plavek, aniž byste hladověla:

  • Zbavte se nadýmání – vyhněte se nadýmavým potravinám, jako jsou fazole a umělá sladidla a naopak jezte ananas a papáju, které obsahují prospěšné trávicí enzymy.
  • Dejte si detox – zásobte se zelenou a jinou vodnatou zeleninou a bobulovým ovocem. Omezte kofein a alkohol.
  • Dejte si víc do těla – zvyšte intenzitu svých tréninků, přidejte procházky, nebojte se pořádně zapotit. K tomu vám dopomůže tekutý L-carnitine, který pomáhá spalovat tuky a dodává energii při cvičení.
  • Snídejte – dejte si snídani bohatou na bílkoviny, která vám dodá potřebné látky a nastartuje váš metabolismus.






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat