Každý běžec ocení vychytané doplňky

Už máte potítko s kapsou i vlastním potiskem? Nebo parádní opasek, do něhož se dají rozprostřít všechny nezbytnosti, a to včetně telefonu? Vhod by vám mohla přijít i speciální sportovní rouška s vyměnitelným filtrem!

Už nějaký ten pátek běháte a s největší pravděpodobností je to sport, který vám zůstane už navždy? Udělejte z každého tréninku ještě větší potěšení! S těmito stylovými doplňky se spalují kalorie jedna báseň.

Opasek na všechno potřebné

Klíče od bytu, telefon nebo menší láhev s vodou. Kam s tím, aby to nepřekáželo, nerozptylovalo a nenarušovalo výkon? Tuto otázku si kladou všichni, kteří odmítají běhat s plnými kapsami i pocitem, že tyto nezbytné maličkosti mohou ztratit za první zatáčkou. Řešení? Tím je nastavitelný opasek, který umožňuje pohodlný přenos všeho, co při tréninku potřebujete. Většina těchto „ledvinek“ je vyrobena z voděodolného materiálu, a dokonce odvádí pot. Uplatnění nalézají nejen při rýsování křivek, ale i výletech do přírody, jde tedy o skvělou investici.

Sportovní rouška s vyměnitelným filtrem

Pandemii koronaviru jsme chtě nechtě museli přizpůsobit práci, soukromý život i pohybové aktivity, bohužel. Naštěstí výrobci ochranných pomůcek myslí na všechno a vyvinuli speciální roušku, která nositele chrání před smogem, prachem, alergeny i viry, jež se šíří kapénkovým přenosem. Tento certifikovaný prostředek je vybaven ventily usnadňujícími výdech i vyměnitelným flitrem s vrstvou aktivního uhlí. Po jeho vyjmutí ho lze prát v pračce, a to na 30 stupňů. O údržbu se tedy obávat nemusíte.

Potítko s kapsou? To musíte mít

Patříte-li mezi alergiky nebo jedince s chronickou rýmou, pak vás asi při běhu sem tam nepříjemně překvapí nejen píchání v boku, ale i ucpaný nos. Je jasné, že bez kapesníku se jen stěží obejdete! Stále při ruce, a to doslova, ho můžete mít díky šikovnému potítku s integrovanou kapsou. Budete-li ho objednávat na internetu, lze si na něj vymyslet i vlastní potisk, což je příjemné plus. Ona taková motivační hláška svede divy a dodá sílu i na ten poslední těžký kilometr…






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat