Summer feeling venkovním mrazům navzdory

Léto je nenávratně pryč. Neznamená to ale, že bychom museli léto pustit i z našich srdcí. Máme pro vás několik tipů, se kterými si letní pocit uchováte snadno celou zimu.

Opět je tu roční období, kdy je nejlepší se zabalit do peřiny a nevylézat. A když už musíme ven, tak v pořádně teplém oblečení. A když promrzneme na kost, zahřejeme se teplým čajem nebo svařákem. Nebo si uchováme letní náladu i v zimě a mráz nebude mít žádnou šanci.

Utečte k moři

Nejkrásnější na létě je přece ten pocit, dívat se na tancující vlny moře a cítit se svobodně a výjimečně ve světě, který se zdá být jako ukrytý za nekonečnými vodami. Tak zavřete oči a ten pocit si znovu představte.

Sáhněte po letním čtení

Berete si na dovolenou vždy speciální knihu? A co po nějaké podobné sáhnout i v zimě? Chcete cítit sluneční paprsky na své kůži? Dokonce i ty, které vycházejí z vašeho letního románu mohou být neuvěřitelně teplé.

Rezervujte si letní dovolenou

I samotné čekání může být veliká radost! Projděte si cestovní katalogy nebo si povídejte o tom, kam byste rádi cestovali. A když se rozhodnete včas, můžete ještě využít slevu za “first minute“. Pak vás bude hřát i suma, kterou jste ušetřili.

Jeden den v bazénu

Pokud budete potřebovat větší podporu, vydejte se na jeden den do bazénu, aquaparku nebo wellness centra. Nejen že načerpáte plno energie, ale v teplém vzduchu i vodě si na teplé léto vzpomenete mnohem snadněji.

Zdroj: názory autora, https://kidmag.ca/2020/01/20/5-ways-to-create-the-magical-summer-feeling-during-winter/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat