Netradiční způsob pro upuštění páry

Občas máte chuť si vykřičet plíce nebo bouchat hlavou do zdi? To známe, ale hrozí, že se u toho nepěkně zraníte. Přinášíme proto několik méně tradičních, ale mnohem účinnějších metod, jak se zbavit napětí.

Puls jako o závod, stres na úrovni 100, čiré zoufalství. Co dělat, když se ocitnete uprostřed emočního chaosu? Na internetu najdete návod na meditaci a vědomé dýchání. Hahaha, dobrý pokus! To funguje, když vám někdo v přeplněném vlaku stoupne potřetí na nohu, ale ne, když jste uprostřed skutečného záchvatu vzteku. Pro tyhle krizové situace máme několik neobvyklých, ale rozhodně efektivních nápadů, jak upustit páru a zbavit se vnitřního napětí.

Vybijte se

Jít si zaběhat? Omyl! Máme na mysli spíš hodinu boxu nebo kickboxu. A pro uvolnění velkého napětí, není nic lepšího než máchnout kladivem a rozbít všechno, co přijde do cesty. Samozřejmě nemluvíme o vlastním nábytku (to by vás ty vzteky přišly draho), ale o speciálních „bouracích místnostech“, kde můžete rozbíjet starý nábytek v ochranném oblečení. Odcházet budete jako znovuzrození.

Volume doprava

Pamatujete, jak skvěle to fungovalo, když jste byli v pubertě a potřebovali jste ventilovat všechnu tu nahromaděnou frustraci? Zamkněte se v místnosti, zapněte oblíbenou hudbu a dejte co nejvíc nahlas. A zpívejte z hloubi celé své duše! Nejlepší jsou rocková hudba a staré pecky. A pořád je na to nejlepší auto!

Staré dobré zahradničení

Práce na zahradě? Pro dítě za trest, v dospělosti překvapivě velmi uklidňující činnost. Stres? Hněv? Nervy? A zkoušeli jste vytrhat plevel nebo nakypřit půdu?

Uvolněte se

Ať už s přáteli nebo sami v tichu, uvolněte se! Pravidelným uvolňováním přebytečného tlaku předcházíte nárazovému výbuchu. Pokud se rozhodnete pro druhou možnost, mohou vám k tomu pomoci i různé knihy pro rozvoj osobnosti, kde si vybere každý z vás – od „13 věcí, které psychicky silné ženy nedělají“ až po „Přestaňte řešit ho*na“.

Zdroj: názory autorky, verywellhealth.com, psychologytoday.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tofu stir-fry se zeleninou

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat