Komentáře k článku

Rozálie 07.03.2024

Nechala bych to na každém dle jeho pocitů. Já si měním někdy i 2x za den. A to je o tom pocitu a potřebě.

Pavel 06.03.2024

Nejnej jsou baby naostro... 😉 A když umí chytře nastupovat do auta, Sharon bledne závisti, viď Jani 👍💋

Danka 05.03.2024

Měl by si každý člověk měnit každý den čisté spodní prádlo z hygienických návyků jsou muži i ženy kteří prádlo si nemění nebo chodí naostro nedodržují intimní hygienu nemyjí se mají gynekologické nemoce mohou býti nakažlivé lidé smrdí až je to odporné a je to vyzitka každého člověka přece hygiena je základ takové lidi jsou mi odporní a nechutní člověk si udělá obrázek o těchto nehygienickych individuí

Oxygen 05.03.2024

Jeden den ze predu, druhy den ze zadu, treti otocit naruby a zepredu a pak znova otocit zezadu. Problem je, kdyz nosim tanga a otocim je ze zadu

Z Oxygen 06.03.2024

😁😁😁

Marie 05.03.2024

Je mne přes 75 a měním každý den,pro mne je to jasná věc

Libor 05.03.2024

Coo? ...každé dva dny měnit! Já měním po 14 dnech, ale co čtu novinky tak budu muset měnit 3x denně.

Lemontaine 04.03.2024

Celý život nosím spodní prádlo max. 2 dny a nikdy jsem z toho zdravotní problém neměl. Samozřejmě propocené měním po jednom dni.

Josef 04.03.2024

Vzhledem k množství kvasinek ve spodním prádle za jeden jediný den je interval měnit spodní prádlo každý den za více, než žádoucí pro zachování zdraví. Druhý den už může dojít k vlivu na sliznice jejich zarudnutím a případně až k zánětům.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat