Sbohem, záněty a špatné hojení ran: Díky této bylince zažije vaše tělo znovuzrození!

Trpíte záněty či krvácením a nevíte si rady? Uvařte si odvar z této zázračné rostlinky!

S čím vším vám přeslička pomůže? Odvar z ní zlepšuje vylučovací schopnost ledvin, poradí si s onemocněními močových cest, a pokud trpíte ledvinovými kameny či zánětem, zabere vám rozhodně více než brusinky či borůvky.

Rozlučte se s otoky

Zbaví vás nepříjemných otoků, protože pozitivně ovlivňuje látkovou výměnu. Pití přesličkový čaje také odbourává toxiny a škodlivé látky směrem ven z těla. Pokud jste maximálně vytíženi, přeslička vám regeneruje pojivové tkáně, kosti a klouby. Zapomeňte na revma, na tu je přeslička rolní vysloveně specialista.

Zastaví krvácení

Přeslička zastavuje všechny druhy krvácení, dokonce má vliv i na děložní, střevní, žaludeční a plicní krvácení. Pokud trpíte obzvlášť nepříjemnými hemeroidy, spolehlivě si poradí i s krvácením, při kterém obyčejné mastičky z lékárny nestačí. Bolí vás žaludek? Naordinujte si přesličku, která je nepřítelem žaludečních vředů a pomáhá v boji s nimi.

Na krásné vlasy

Pomůže přesličkový vývar. Posílí růst vlasů, ozdraví kořínky a zastaví produkci lupů. Vylouhujte přesličku a odvarem si opláchněte vlasy.

Jak na ni?

Přesličku můžete pít ve formě čaje, stejně jako si z ní můžete namíchat vlastní čajovou směs. Při obkladech, které mají za úkol zastavit krvácení, měli byste ji na chvíli povařit, aby uvolnila léčivé látky. Pozor však na dlouhodobé pití, mohla by vám po čase vyvolat nevolnost!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat