Komentáře k článku

Sylvík1 05.11.2013

Já se bráním Betaglukany a to ve formě tablet 5Prevemax. Znám je už nějaký ten pátek a pomahají jak mě, tak i manželovi.

Terezie 16.10.2014

Na podzim se ve škole většinou začne rychlostí světla šířit rýma...a tak jsem letos dětem koupila mořskou vodu Quixx soft s aloe vera a preventivně nosík stříkáme, aby bacilové neměli šanci... zatím se držíme :-)

Lada 09.09.2015

Máme 4 měsíční holčičku a doktorka nám doporučila jako prevenci kapičky s mořskou vodou Quixx baby. Mohou se již od narození, nosík nám s nimi dobře čistí a kapátko je pro miminka šetrnější než sprej.

Adelaja Lada 28.12.2015

Mám stejnou zkušenost, dávám mimču kapičky s mořskou vodou Quixx Baby preventivně už od příchodu z porodnice a super, odsávačku jsme ještě ani nemuseli vybalit z krabice a věřím, že v ní zůstane. ;-)

Julka 07.10.2015

Rýma je nejnepříjemnější asi hlavně u dětí a to těch nejmenších...mám proto ráda mořskou vodu Quixx baby,prokápnu každý den preventivně nosánek...kapičky o nos pečují a fungují i jako prevence,za nás palec nahoru!!!

Zanda 16.10.2015

Preventivně dětem kapu dětem Quixx baby...a zatím drží a to jsou obě školkový :o)

Jitka 16.10.2015

Quixx baby je moc fajn, kapičky opravdu o nosánek pečují a působí preventivně... používáme pro syna už od narození a jsem spokojená...

Lucie Jitka 30.10.2015

My taky používáme (jako prevenci a k čištění),myslím si,že cokoliv co zabrání u těch nějmenších od rýmy,je prostě parádní...každá rýma je komplikace a prevence není nikdy dost...

Eva 02.11.2015

Také malýmu vytírám nosík mořskou vodou...občas měl ucpaný nos, budil se a špatně se mu sálo...kapeme téměř každý den Quixx baby kapičky a je to ok. A rýmu jsme zatím neměli, takže je to supr prevence.

Lída 25.11.2015

Tak úplně nejlepší je vyhýbat se přeplněným nevětraným místnostem...ale i my jdeme občas s prckem do nákupáku nebo do herničky... a tak také kapeme preventivně do nosu mořskou vodu Quixx baby, aby byly nosní sliznice odolnější proti virům.

Hela 27.12.2015

Jakmile mě šimrá v nose, hned stříknu mořskou vodu - už mi kolikrát rýmu zahnala. Je to skvělá prevence. I pro synka jsem pořídila kapičky Quixx baby s mořskou vodou a preventivně kapeme, zvlášť teď na podzim a v zimě.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat