Nechte se hýčkat i na podzim. Ve Spa & Beauty Clinic klubu Holmes Place Premium Anděl

Chladný podzim je bohužel již tady a my pro vás máme pár tipů, jak si ho zpříjemnit. Přinášíme vám novinky, jež pro toto období představuje Spa & Beauty Clinic klubu Holmes Place Premium Anděl. Prohřát a vytvarovat tělo si mohou zájemci na skořicovém zábalu. Unavenou a létem poničenou pokožku rukou a nohou pomohou zregenerovat exotické zábaly Pacifica a ženy, toužící po nádherných řasách, jistě ocení perfektní metodu prodloužení řas metodou JBC.

Spa & Beauty Clinic představuje podzimní novinky

Centrum krásy a relaxace klubu Holmes Place Premium Anděl disponuje špičkovým personálem a nabízí široké spektrum služeb a produktů, které uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Ať již upřednostňujete kosmetickou péči, masáže, tělové zábaly či manikúru, pestrá nabídka a  vysoká úroveň zdejších služeb vás nezklamou. Společnost Holmes Place pravidelně sleduje nové trendy ze světa fitness a wellness a  zdejší Spa & Beauty Clinic nezůstává pozadu. Své klienty láká stále pestřejší  nabídkou sezonních novinek.  Ani letos na podzim tomu není jinak a do stálé nabídky  služeb přibyla následující příjemná ošetření: Pacifika regenerační péče o ruce a nohy, skořicová masáž a zábal a prodloužení řas metodou JBC. Informace o novinkách i stálé nabídce naleznete na http://www.holmesplace.cz/premium/spa/.

Regenerační péče o ruce a nohy Pacifica

Toto ošetření nesoucí exotický název potěší pokožku vašich nohou a rukou. Jedná se o osvěžující zábal, jenž hydratuje pokožku a zvyšuje její elasticitu. Má vysoký obsah přírodních antioxidantů v podobě vitaminů A, B, C a E. Zábal zahrnuje koupel v kokosovém mléce, peeling kokosem a ananasem, zábal DILO a závěrečnou masáž. Pokožka vašich rukou a nohou bude nádherně hebká a pružná. Nyní si můžete aktuálně zakoupit tři kusy zábalů za cenu dvou, a navíc obdržíte dárek v podobě tělového másla Pacifica. Aktuální cena tří zábalů je 900 Kč.

Skořicová masáž a zábal

Voňavý tělový zábal je speciálně určen pro tvarování postavy. Blahodárné účinky skořice pomáhají zmenšit objem stehen a zadečku, bojovat proti celulitidě, odplavit škodliviny vzniklé látkovou výměnou z těla, podpořit krevní oběh a proudění lymfy. Velmi příjemný zábal je vhodný obzvláště v chladném počasí, neboť nádherně prohřeje vaši pokožku. Vzhledem k tomu, že se doporučuje terapii opakovat, zakoupit můžete tyto zvýhodněné balíčky: 3 x 60 min. za 2 970 Kč, 5 x 60 min. + 1 terapie zdarma za  5 500 Kč, 7 x 60 min. + 2 terapie zdarma v hodnotě 7 700 Kč.

Prodloužení řas metodou JBC

Toužíte-li po atraktivních, hustých a přirozeně působících řasách, vyzkoušejte prodlužovací metodu JBC. Takto prodloužené řasy jsou pevné, krásně natočené a zcela bezpečné pro oči i čočky. Tvarem a leskem jsou k nerozeznání od přírodních řas. Při správném domácím použití vydrží takto prodloužené řasy stejně jako ty přírodní, a to až pět týdnů. Používány jsou ručně vyráběné řasy, které jsou stejně jako vaše vlastní odolné vůči slzám, vodě a bazénovému chloru. Doporučené doplnění řas by mělo být každé 3 týdny. První aplikace stojí 3 500 Kč. Doplnění do dvou týdnů stojí 750 Kč, do 4 týdnů 1 500 Kč a odstranění 750 Kč.


Spa & Beauty Clinic, health klub Holmes Place Premium Anděl, Plzeňská 8, Praha 5, tel.: 251 177 211.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat