Neuvěřitelně účinné masážní tipy pro žhavou předehru

Sex není jen fyzická záležitost, ale i psychologická. Mozek je totiž největší erotogenní zónou, takže pokud se nenaladí on, tělo v projevech vzrušení pokulhává jako hrabě Jeoffrey de Peyrac z Angeliky. Jenže jak se zbavit stresu? Sáhnete na tajná místa, která vás i partnera dokonale uvolní!

Dotyk je mocná věc, která pomáhá vytvářet intimitu a ulevuje od napětí. Když navíc stisknete oblasti, díky nimž odstraníte mentální a emoční blokády, může vaše milování být vášnivější a uspokojivější. Stačí vědět, která místečka obšťastnit. Tyhle jsou sázkou na jistotu!

Temeno hlavy

Nemusíte mít speciální pomůcky ani diplom z fyzioterapie. Vaše nadšení a záměr obojí převýší. Sundejte šperky, sedněte si za partnera, nebo ho požádejte, aby si lehl na záda, a nahmatejte mu prohlubeň v klínové kosti lebky – na temeni hlavy nad špičkami uší. Této prohlubni se říká turecké sedlo a je v ní uložena hypofýza. Masírování a tlaky na tuto oblast čistí hyperaktivní a přetíženu mysl a navozují vnitřní mír. Prohlubeň nahmatejte, stiskněte ji na 10 vteřin a povolte. Obkružte ji prsty a poté zase na 10 vteřin stiskněte onen střed. Klidně i několikrát po sobě.

Důvěrný kontakt v horní polovině těla

Napětí, tlak a problémy se hromadí především na zádech, šiji a ramenou. Klekněte si obkročmo nad partnerovy hýždě a začněte u šíje. Použijte vhodný masážní gel, zahřejte jej v dlaních a využijte sílu svých palců a prstů. Dejte na intuici, uzliny a tvrdší místa na těle vám prozradí, na které body se soustředit. Silně je hnětejte, rukama dělejte malé kroužky a pohybujte jimi střídavě nahoru a dolů. Stres se za pár minut odporoučí ke všem čertům.

Pod pupkem

Dva prsty pod pupkem se nachází bod, jehož stimulace zahání únavu, zvyšuje energii, zároveň přiživuje vzrušení a vytváří pocit intimity – je totiž blízko reprodukčním orgánům. Uvedený bod ten masírujte, přejíždějte po něm prsty, proveďte pár jemných stisknutí a povolte.

Chodidlo

V horní polovině obou chodidel najděte střed a stiskněte jej na 5 až 30 vteřin. To samé proveďte na nártu levé nohy v blízkosti kosti patní. Vyvážíte energie v těle a postaráte se o zvýšení průtoku krve do jádra těla. Následně plynule přejděte k masáži vnitřní strany nohy, dva prsty nad kotníkem. Obdarovanému se dostane královského zklidnění. Jakmile se partner zcela odevzdá okamžiku, můžete obrátit pozornost k jeho erotogenním zónám. Role si podle potřeby spravedlivě střídejte, relax potřebujete vy i on.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat