Erotiku chladných mezí vyměňte za auto

Meze už jsou studené a doma to dávno znáte. Tak jak si ještě před příchodem mrazu a sněhu užít trochu erotiky? Vytopte auto na přijatelnou teplotu a najděte si klidné místo. Proč nebudete litovat?

Možná se chcete vymanit ze stereotypu, utéct od všedních povinností (včetně dětí). Nebo vás láká prožít něco nezodpovědného a bláznivého. Taky nemusíte mít na sex čas, proto si ho dopřejete cestou na nákup. A proč taky ne?

Pro dlouhodobé páry je milování v autě vzrušující už jen proto, že si jeho prostřednictvím připomínají studentské chvíle. Takový sex navíc nic nestojí (ušetříte za hotel), roli hrají i faktory strachu, rizika a zhýralosti (nikdy nevíte, kdo vás může přistihnout). Vždy je však nejlepší najít si místo daleko od škol a obchodů.

Kde a kdy?

Po setmění zajeďte k parku, opuštěným budovám nebo parkovištím. Hodí se i prázdná bytová výstavba, ideálně oblast obklopená kopci, stromy či ploty, které brání ve výhledu. Primárně zajistěte ruční brzdu.

Samotný sex přitom může trvat několik minut, nebo třeba půl hodiny. S každou další vteřinou strávenou v autě však riskujete, že vás někdo odhalí. Co se týče prostoru, tak jednoznačně rozhoduje typ vozu. Dají-li se sklopit či odsunout sedačky, udělejte to. Taky zvedněte volant tak vysoko, jak je to možné (nikoho z vás nebude tlačit do žeber).

Podle statistik v rámci jednoho milování milenci vyzkouší dvě až čtyři pozice. Jenže auto není postel. Počítejte, že pravděpodobně dojde tak na dvě, maximálně tři polohy – když to dobře půjde. Nechte pootevřené okénko, ať si to vevnitř nezadýcháte, přes sedačky přehoďte starou deku (vyhnete se jejich znečištění,) vyhrňte si sukni nebo šaty a odsuňte stranou spodní prádlo. Nic víc netřeba.

Vy nahoře

Ať už váš partner sedí na sedadle řidiče (nebo leží na zádech), je jezdecká poloha tou nejsnáze proveditelnou. (Pokud tedy neupřednostníte klasickou práci ústy.) Pro volnost pohybu nechte partnera uvelebit se na sedadle spolujezdce a sedadlo odsuňte co nejdál od palubní desky.

Misionář

Sex v misionářském stylu je v autě rozhodně obtížnější. Jestli po něm toužíte, přesuňte se na zadní sedačky a ty přední zatlačte co nejvíc dopředu. Je téměř nemožné, aby měl váš partner obě nohy v pohodlí, nicméně při troše šikovnosti je misionář v autě funkční polohou pro oba partnery. A koneckonců, se stísněným prostorem se dopředu počítá!

Psí potěšení

Je-li střecha vašeho auta dostatečně vysoká, troufněte si i na psí pozici, která v mužích probouzí živočišnost. Navíc tím, že vám při ní prsa visí dolů, se víc prokrvují, čímž se stávají citlivějšími. Jděte do toho naplno! Po aktu se vám jednorázově budou hodit vlhčené ubrousky, Pokud totiž nemáte ty vyloženě určené pro intimní hygienu, pak jsou pro dlouhodobé používání nevhodné.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat