Šetrné k přírodě i k dětskému zadečku – to jsou nové jednorázové ekologické plenky MonPeri Eco Comfort

04.02.2019 | Děti a rodina

Miminko a plenka, to je nerozlučná dvojice od narození do cca dvou let. Najít plenku, která by miminku vyhovovala, nikde netlačila, ale zároveň výborně absorbovala vlhkost, není jen tak. Chtít k tomu ještě ekologickou šetrnost plenek, to už je velký nadstandard. České značce ekologických plenek MonPeri se tato kombinace povedla, jak dokazuje i ve své novince MonPeri Eco Comfort.

Nové plenky čtyř velikostí v sobě propojují vysokou funkčnost, řadu vychytávek (například proužek upozorňující rodiče, že je čas plenku vyměnit), ale také šetrnost k životnímu prostředí. Díky své absolutní čistotě, přírodním materiálům bez příměsí PVC, chloru, antioxidantů, latexu či ftalátů je dokonce mohou používat děti s nemocí Motýlích křídel. Více o novince na www.monperi.cz.

Plenka bez kompromisů. Zkrátka už žádné buď (ekologická, šetrná) nebo (funkční, spolehlivá). České značce plenek MonPeri se podařilo dokonalé propojení. Nové jednorázové plenky MonPeri Eco Comfort jsou krásným příkladem, že se dají věci dělat i jinak. Lépe. Potěší všechny maminky, kterým není lhostejné životní prostředí a ekologie a také maminky dětí s velmi citlivou pokožkou.

Je to v suchu

Sucho. Jen suchý zadeček je ochráněn před nepříjemnými vyrážkami. MonPeri Eco Comfort mají ultra prodyšnou tkaninu se vzdušnými kanálky, které chrání citlivou dětskou pokožku před podrážděním a vyrážkami. Perforovaná vrstva (bublinky) efektivně a rovnoměrně rozvádí moč po plence a snižují možnost zpětného průtoku, čímž umožňují cirkulaci vzduchu uvnitř plenky. Vynikající absorpční systém okamžitě odvádí vlhkost od pokožky miminka a tím ji zanechává suchou. Navíc speciální absorpční gel vytváří prostředí s nízkou úrovní kyselosti a zabraňuje tak množení bakterií a neutralizuje nepříjemný zápach.

Pro akční hrdin(k)y

Plenky MonPeri Eco Comfort myslí i na děti, co jsou stále v pohybu. Mají totiž velmi pružný bederní pásek, který přilne k zádům dítěte a udrží tak obsah plenky na svém místě i u akčnějších dětí, které se neustále hemží, či pobíhají a skotačí. Ze stejného důvodu mají plenky také měkké, ale pevné manžety kolem nožiček. Ty efektivně zabraňují jen protečení, nikoli pohybu dítěte.

Šetrné k přírodě i zadečku

Všechny plenky, tedy nejen tato novinka MonPeri Eco Comfort, myslí také na přírodu. Kromě toho, že jsou ekologické, tedy snadno odbouratelné mají také certifikát FSC. Tato mezinárodní certifikace zaručuje, že dřevo – potažmo papír (buničina) pocházejí z šetrně obhospodařovatelných lesů. Více než 70 % pleny je vyrobeno z trvale udržitelných, environmentálně šetrných zdrojů. Plenky jsou díky svému složení vhodné i pro velmi citlivou pokožku. Neobsahují chlor (pyšní se certifikací TCF), parfemaci, latex, ftaláty, jsou hypoalergenní a proto je mohou využívat i děti s velmi citlivou pokožkou.

Plenky MonPeri Eco Comfort jsou k dostání ve čtyřech velikostech: S 3–6 kg, M 5–8 kg, L 7–13 kg a XL 12–16 kg za cenu 369 Kč. Seznam obchodů najdete na www.monperi.cz/kde-koupit, nebo na www.monperi.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat