Mytí oken už není dřina: Zvládne to i malé dítě. Podívejte! (FOTO)

10.06.2016 | Bydlení a design

Testování s Bety získává u našich čtenářek stále větší oblibu. To ostatně dokazuje i to, že některé z vás nejenže daný výrobek otestují a napíší k němu komentář, ale ještě celý proces testování zdokumentujete a pošlete nám fotky. Jako například testerka Kasherka a Pajakr.

Obě dvě testovaly vysavač na okna Vileda Windomatic – a obě z celého procesu pořídily skvělou fotoreportáž. A jako poděkování jim na účet posíláme 1 000 bonusových bodů! Ty mohou směnit v naší Směnárně za úžasné dárky!

Mytí oken je jedna z těch protivnějších domácích prací – náročná fyzicky i časově (v přítomnosti dětí kolikrát i psychicky), ale Windomat mi práci podstatně ulehčil a zpříjemnil. Na naše venkovní okna to ale bylo s vysavačem vyloženě paráda. Namydlit a vysát. Čistým hadrem jsem jen otřela místa kolem rámů a bylo hotovo. Neuvěřitelně jednoduché. Když jsem chytila ten správný grif, okno bylo i beze čmouh a opravdu nebylo nutné žádné další leštění. Problém jsem měla jen u oken se širokým parapetem, ale stěrka je ohebná, takže zase šlo jen o ten správný grif. Výhodou je, že vysavač se dá použít i vertikálně, takže pod žaluziemi ani naspodu okna nezůstaly šmouhy.Vysavač jsem vyzkoušela i na zrcadla, dlaždičky, plochu stolu, a dokonce jsem s ním vysála i vytřenou podlahu (už žádné čekání, až bude sucho, žádné ťapky od kocourka – hned je sucho a vyleštěno),“ napsala Kasherka, která – jak je z fotek patrné – měla při testování i zdatné pomocníky.

Tak štěstí se usmálo i na mě a stala jsem se testerkou úžasného vysavače na okna Vileda Windomatic. Nemohla jsem se dočkat víkendu, kdy budu mít čas a vrhnu se na špinavá okna. Vileda Windomatic je skvělý pomocník. Nejenže se zkrátí čas mytí, ale odpadá úmorné leštění. Stačí okna klasicky umýt vodou a čistícím prostředkem a o zbytek se postará vysavač. Vše je rychlé, pohodlné se skvělým výsledkem. Manipulace je jednoduchá. Windomatic se mi osvědčil nejen na okna, ale i na konferenční stolek v obýváku nebo sklokeramickou desku na sporáku. Já ho můžu vřele doporučit stejně tak můj pomocník na fotografii,“ rozplývala se Pajakr (tak jako my se v redakci rozplýváme nad jejím roztomilým chlupatým pomocníkem).

Vysavač Vileda Windomatic už hodnotilo 54 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto pomocníkem do domácnosti? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat