Špína nemá šanci! Aneb jak testerky odmašťovaly

28.06.2016 | Bydlení a design

Další z testování, v jehož hlavní roli jste vy, naše čtenářky, se tentokrát zaměřilo na věčný boj s mastnotou v domácnosti. Vybrané testerky dostaly příležitost vyzkoušet nový přípravek SMAC Express Ultra.

A jak si vedl?

Na nového specialistu do domácnosti SMAC Ultra odmašťovač je spolehnutí. Nečekanou i plánovanou návštěvu nyní přivítáte bez nervů a s potěšením. Neporazitelného bojovníka proti mastnotě a špíně použijte na sporák, digestoř, troubu nebo pracovní desku. Lehce zkrotí různé povrchy a má příjemnou a svěží citrónovou vůni.

A o tom, že je opravdu účinný, se přesvědčily nejen naše testerky, ale i ty čtenářky, které přípravek znají nebo je naše testování zlákalo ke koupi SMAC.

Jsem nadšená, moc jsem tomu nedávala, ale byla jsem mile překvapena. Stará zažraná mastnota z mřížky na sporáku, stejně tak stará trouba u babičky, vše je jako nové, byla to sice makačka, ale jsem spokojena na nejvyšší míru,“ napsala testerka s přezdívkou Nsgirl88. A v podobném duchu se rozplývala i testerka Megana4: „Určitě doporučuji hlavně do kuchyně a na digestoř, ale hodí se i proti skvrnám na oblečení, takže použití je široké a to činí ze SMAC víceučelově použitelný výrobek.

Spousta z vás oceňovala i design SMAC Express. „Líbil se mi design i výrazná barva výrobku a dnes již skoro samozřejmé zavírání stříkací hubičky pootočením pro bezpečnost malých dětí,“ vyzdvihla další z vybraných čtenářek-testerek Gabulka. „Moc se mi líbí design produktu. Krásná barva. Líbilo by se mi i menší balení,“ přidala poznámku Loot. „Jako velké plus vidím celkem příjemnou citronovou vůni, ne klasický zápach jako třeba u Cifu,“ ocenila další plus přípravku SMAC testerka Camina.

Jak už jsme zmínili, nejen mezi samotnými vybranými testerkami zaznamenal SMAC Express úspěch. O své zkušenosti s ním se v diskusi a hodnocení podělila řada z vás. „Já si domácnost bez tohoto pomocníka nedokážu vůbec představit. Žádné drhnutí drátěnkou, hadrem... žádná úmorná dřina,“ popsala Renik.71. A není sama, pro koho se stal SMAC součástí domácnosti.

Koupila jsem si ho, jelikož jsme již párkrát použili gril, a mastnoty na něm bylo opravdu docela dost. Po vyčištění byl gril krásně čisty, nemastný,“ přidala se čtenářka Hedvika.

Protože je ve spreji, snadno se aplikuje, stačí nechat chvilku působit a otřít. S výsledkem jsem byla spokojená, mastnotu odstraňuje dobře, navíc má celkem příjemnou citrusovou vůni,“ napsala Slovakovairca95. „Nastříkala jsem, chvilku nechala působit a potom setřela houbičkou, odmastilo, vyčistilo skvěle. Za mě opravdu doporučuji, u nás si své místo našel, budeme kupovat i nadále,“ shrnula za všechny čtenářka s přezdívkou Smela.

Odmašťovač SMAC už hodnotilo 144 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto pomocníkem do domácnosti? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat