Když uklízí pára. Dokonale čistý byt můžete mít i bez chemie

25.03.2019 | Bydlení a design

Úklid bez zbytečné chemie, jen s pomocí páry, je dnes trendem, kterému propadá stále více lidí. A není divu! O jeho výhodách se přesvědčily i naše testerky, které si během Zážitkového testování vyzkoušely parní čistič s vysavačem Clean & Steam Multi. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Parní čistič s vysavačem Clean & Steam Multi (RY8544WH)  zvládne vše: vysávání a parní čištění podlah jedním pohybem, a k tomu parní čištění všech povrchů pomocí odnímatelného ručního parního čističe s řadou nástavců. Pára dokáže vyhubit 99,9 % bakterií a choroboplodných zárodků, vydezinfikuje vaši domácnost bez použití čisticích prostředků a chemikálií.


Parní čistič s vysavačem Clean & Steam Multi od Rowenty naše testerky velmi zaujal.

Stěrku na okna využijete při mytí oken a zrcadel, koncentrátor páry při úklidu obtížně dostupných míst, speciální kartáč k čištění spár mezi obklady a mopy z mikrovlákna k osvěžení textilií. Kromě toho jsou součástí přístroje barevné univerzální kartáče pro všechny povrchy v koupelně (modré kartáče), kuchyni (oranžové kartáče) a ostatních místnostech (zelené kartáče).

Výsledkem je mimořádná čistota a hloubkový úklid za polovinu času. Na koberce můžete použít speciálně navržený nástavec Ultra Glider, který koberce jedním snadným pohybem vysává a současně čistí párou. Intenzitu páry lze díky polohám Eco a Max regulovat v závislosti na typu podlahové krytiny nebo povrchu. Pokročilá cyklonová technologie zajišťuje vysoký stupeň separace prachu ze vzduchu, a přináší tak vyšší výkon a dlouhodobější výsledky úklidu.

Univerzální pomocník pro zdravý úklid

Pomocník, který zároveň vysává a vytírá bez použití chemie (a navíc se s ním dá uklidit opravdu celý byt), zaujal i naše testerky. Jak parní čistič s vysavačem Clean & Steam Multi hodnotily?

Doma vysávám několikrát denně kvůli zvířatům a dětem, které nadrobí. Tento vysavač je moje spása. Má velký sací výkon a to je podle mě největší plus. Není těžký a práce s ním je opravdu hračka. Doporučuji, napsala testerka Anička89.


Úklid bez chemie? S parním čističem s vysavačem Clean & Steam Multi realita!

„Parní čistič s vysavačem je vhodný pro toho, komu nedělá problém pohrát si s velkým množstvím příslušenství. Velké plus je parní čištění všech povrchů, vyhubí až 99,9 % bakterií. Alergici ocení. Skvělý je kartáč na čištění těžce dostupných spár pomocí páry, má spoustu mopů pro různé povrchy. Pomocník pro zdravý úklid bez chemie, zhodnotila testerka Werka.

„Tak tohoto pomocníka jsem si soukromě přejmenovala na "raketu" a je mi jasné, že bude figurovat na seznamu přání pro Jéžiška. Jak jsem mohla vyzkoušet, je jasné, že díky důmyslnému, ale bezpečnému parnímu systému, ubyde spousta chemických pomocníků v domácnosti. A byt bude perfektně čistý, chválila testerka paperilla.


Testerky měly při hodnocení parního čističe s vysavačem Rowenta jasno. 100 %!

„Parní čistič jsem nikdy předtím nepoužila, takže jsem byla hodně překvapená, kolik toho umí. Je to skvělý pomocník pro všechny, co touží po čisté domácnosti, ale nechtějí používat nejrůznějších chemické čističe a dezinfekce. Tenhle parní čistič navíc zároveň vysává, takže se zbavíte i nejrůznějších nečistot. Tím strávíte úklidem méně času, než kdybyste museli vysávat a vytírat zvlášť. Dokonce je možné použít ho i na koberec, což je poměrně unikátní vlastnost (většinu parních čističů použijete na tvrdé podlahy). Mimochodem, prakticky bez námahy s ním vyčistíte i přischlé nečistoty na sporáku apod. Líbí se mi i, že je celkem skladný, respektive že nezabere v bytě moc místa. Takže já bych Rowenta Clean and Steam Multi jen doporučila, neskrývala nadšení testerka nada_nadenka.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat