Hledáte pomocníka na úklid? Tenhle vám nesmí chybět

14.10.2016 | Bydlení a design

Úklid je každodenním tématem každé ženy, v dnešní době si alespoň běžnou rutinní práci můžeme ulehčit. Pokud doma pravidelně vytíráte, jistě oceníte kvalitní mop Easy Wring and Clean TURBO od Viledy. A jak ulehčil nový mop práci našim testerkám?

Třásňový mop s nezvykle velkou hlavicí od Viledy splňuje všechny požadavky pro úklid 21. století. Mop s hlavicí z mikrovláken velmi efektivně vyčistí vaši podlahu a díky vysoce praktickému ždímacímu pedálu bude hlavice mopu rychle vyždímaná a vy nebudete muset udělat ani jeden pohyb navíc. Stačí jednoduše sešlápnout a Easy Wring and Clean TURBO vyždímá mop do poslední kapky za vás. Dokonale vyždímaný mop zanechá vaší podlahu rychle suchou.

Vybrali jsme 5 testerek, které mohly otestovat Easy Wring and Clean TURBO přímo u sebe doma na vlastní podlaze!

A jak dopadlo závěrečné hodnocení?

Většinu z vás překvapil rychlý úklid, jako například testerku EvaZernan. „Musím říct, že jako první mě překvapilo, jak rychle jsem měla celý dům umytý. Díky větší ploše než má klasický mop bylo umyto raz dva. Druhá věc, se kterou jsem spokojená, je rozmístění třásní. Díky tomu prostě nelze škrtnout plastem o podlahu. U klasického mopu se mi to stávalo mockrát. Hlavně, když jsem umývala v ložnici pod postelí, jsem si často vzbudila dítě. Dnes jsem umyla a malá se ani nepohla,“ pochvaluje si testerka.

Vileda je pro mě všeobecně známkou kvality. Jsem naprosto spokojená."

„Na testovaném mopu hodnotím pozitivně jeho design, teleskopickou tyč, vylévací otvor a to, že není závratně těžký. Pokud nejste detailisti, tak na běžný rychlý úklid zcela vyhovuje. Před samotným úklidem ale doporučuji více znečištěné povrchy nejprve vysát, protože s vlasy a drobky si jako většina jiných mopů moc neporadí," doporučuje testerka maqelka.

K ní se přidávají i ostatní vybrané testerky. „Vyhovuje mi nastavitelná délka rukojeti, hlavice se dostane do rohů v pohodě, pod nábytek také. Nadšená z něj byla také dcerka, nastavila dle sebe a mohla vytírat také, je lehký, dětmi dobře ovladatelný, lze jim ho půjčit a tím je vést k pomáhání,“ hodnotí testerka Barinkas. Testerka smela doplňuje: „Bez problému se mop dostane i do rohů a pod sedačku. Také je fajn, že stačí jen "vykliknout" třásně a vyprat. Při vylévání vody je dobrá vychytávka ten otvor v kyblíku. Mě nadchnul, za mě super a určitě doporučuji dále...“

Už bych nikdy neměnila, jsem velmi spokojená."

Své hodnocení také přidaly hospodyňky, které neměly to štěstí, ale mop si přesto koupily. Jak byly spokojené? „Není mop jako mop - jsou mopy, které špínu jen rozetřou a podlahu namočí, a jsou mopy, které opravdu kvalitně myjí. Mezi takové patří nový třásňový mop Easy Wring and Clean Turbo od Viledy,“ nadšeně hodnotí čtenářka jajda69. „U mopu Easy Wring & Clean Turbo jde vytírání opravdu celou dobu se suchýma a čistýma rukama. S čistým svědomím můžu mop Vileda Easy Wring & Clean Turbo doporučit, u nás obstál na 1*,“ uzavírá čtenářka Moni-ka.

Třásňový mop Easy Wring and Clean TURBO od Viledy už hodnotilo 60 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto pomocníkem do domácnosti? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat