Jak obstál vysavač na okna a skla Leifheit Window Cleaner u vás doma?

05.12.2016 | Bydlení a design

Testování s Bety získává u našich čtenářek stále větší oblibu. Před Vánoci je hlavním tématem všech hospodyněk úklid. Mytí oken a leštění všech skleněných ploch se prostě nevyhneme. Podívejte se, jak obstál při předvánočním úklidu Leifheit Window Cleaner! Díky našim testerkám máme celý proces zdokumentovaný.

Testerka sofiesofie nám poslala i pár fotek z předvánočního úklidu. A jako poděkování jí na účet posíláme 1 000 bonusových bodů! Které může směnit v naší Směnárně za úžasné dárky!

„Musím říct, že vysavač na okna je v mé domácnosti prvním takovým pomocníkem svého druhu. A jsem z něj úplně nadšená! A nejen já, ale i moje rodina, všichni ho museli vyzkoušet. Nikdy by mně nenapadlo, že se mytí oken stane takovou událostí. Ušetří spoustu času a člověk netráví nekonečný čas leštěním, což je moje nejméně oblíbená práce. Okna jsou bez šmouh a umytá za pár minut! Navíc jsme pak vysavač už jen pro zábavu zkoušeli na všechno možné, co jsme doma měli a obstál i na ostatních površích. Můžu ho doporučit, a i když se nemají dávat věci k úklidu pod stromeček, moje mamka si ho moc přeje, a tak uvidíme, jestli jí Ježíšek vysavač na okna Leifheit nenadělí,“ pochvaluji si nového pomocníka testerka sofiesofie.

Vysavač na okna Window Cleaner od Leifheit už hodnotilo 65 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto pomocníkem do domácnosti? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat