Vysávání nové generace. Pohodlně a bez zbytečného ohýbání

25.03.2019 | Bydlení a design

Vyspělá technologie nového vysavače Rowenta Air Force Flex 560 spočívá v geniálním a flexibilním tvaru, díky kterému se dostanete pod nízkým nábytkem až 5x dále, a v nepřekonatelném výkonu a snadné manipulaci. Úklid s ním úplná hračka! Ostatně se o tom přesvědčily i naše testerky v rámci Zážitkového testování. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!


Vysavač Rowenta Air Force Flex 560 se stane neocenitelným pomocníkem při úklidu.

Navíc nabízí vysoký sací výkon až 100 Airwattů, takže si můžete dopřát úklid bez omezení, vysát prach ze všech koutů a uklidit celou domácnost rychleji než kdy předtím.

Objevte nový a neuvěřitelně snadný způsob vysávání díky chytrému designu s flexibilní trubicí, která vám umožní vysávat úplně všude, aniž byste se museli predklánět. Dopřejte si rychlé a účinné vysávání tvrdých podlah i koberců díky jedinečné hubici s osvětlením LED, flexibilní trubkou, díky níž se dostanete i pod nízký nábytek, a integrovaným kartáčům pro všechny povrchy.

Vysavač AIR FORCE přináší dokonalé pohodlí díky řadě vylepšených funkcí: bezsáčkové vysávání pro větší praktičnost, vylepšená ergonomická rukojeť pro snadný úchop, vypínač Push & Release, lehká konstrukce a praktická dobíjecí základna.

Už žádná bolavá záda

A jak zaujal Rowenta Air Force Flex 560 naše testerky, které dorazily na Zážitkové testování?


Ani nízký nábytek není pro vysavač Rowenta Air Force Flex 560. Díky flexibilní konstrukci se dostane i tam, kde bylo dříve vysávání nemožné.

„Bezdrátový tyčový Air Force Flex 560 vysavač mne naprosto nadchnul. Je lehounký a snadno ovladatelný. Dostane se i na méně dostupná místa a hlavně se nemusíte ohýbat, protože to za vás udělá sám. Úklid je s ním naprostá hračka, chválila testerka pinkie.

„Líbí se mi, že velmi dobře zachytí prach a špínu. Vysává jedním tahem, uklízí se s ním velmi dobře a rychle, je velice flexibilní, přizpůsobí se perfektně i pro úklid pod nábytkem, dobře se s ním manipuluje. Lehká konstrukce. Každý pohyb přinese výsledky uklizené podlahy. Oceňuji, že je lehce složitelný, takže může být umístěn kdekoli v rohu místnosti a je vždy po ruce. Je bez kabelů a nebolí z něj záda, připojila chváli testerka adiro.


Naše testerky si na Zážitkovém testování mohly nejen vyzkoušet Air Force Flex 560 a další výrobky, ale čekalo na ně i bohaté pohoštění.

„Bezdrátový vysavač je TOP výkonný výrobek. Díky flexibilní trubici s LED osvětlením vidíte a vysáváte na velmi nepřístupných místech. Nemusíte se ohýbat, páteř netrpí. U nastavitelných trubic jsou přidělané kartáče vhodné na podlahy či stěny, nic nehledáte, nesestavujete. Bezsáčkové vysávání, doba provozu 35 minut, dobíjení 3 hodiny. Výborně se s ním pracuje. Doporučuji, zhodnotila testerka Werka.

„Vysavač Air Force Flex 560 mě opravdu nadchnul, přiznám se, že jsem neměla valné mínění o bezdrátových spotřebičích, je to sice praktické, ale bála jsem se malého výkonu. U tohohle vysavače se ale rozhodně bát nemusíte, plný výkon vydrží 35 minut, takže na úklid pro mě dostačující. Moc se mi líbí, že se dá „zlomit“ a tím se snadno dostanu všude pod postel i stolky. V příslušenství jsou také kartáčky, například na pohovku. A co velmi oceňuji, že jsou upevněny přímo na vysavači, takže je nemusím nikde hledat. Další plus je to, že je bezsáčkový, což já osobně dost oceňuji, shrnula testerka anetka2212.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat