Komentáře k článku

konatovka 14.03.2017

Dobré rady, velmi důležité.:-O

Jitka 14.03.2017

Clanek neprinesl nic prevratneho.:-O

Novák Josef 14.03.2017

Tak TOHLE mohl napsat jedině ÚPLNÝ IDIOT !!! Víno a šampaňské do mrazáku ?????? Tak to může poradit jedině úplný blb .....

Novák Josef 14.03.2017

Tak TOHLE mohl napsat jedině ÚPLNÝ IDIOT !!! Víno a šampaňské do mrazáku ?????? Tak to může poradit jedině úplný blb .....

Martina 14.03.2017

Uvařená rýže po zmrazení je tvrdá a není dobrá.

kuchařinka 15.03.2017

Rýži zamrazuji již dlouho. Uvařím jí vždy 2x tolik a dám si samostatné porce do mrazáku. Jak přijde pak vhod. Zrovna tak i těstoviny zamrazuji a vše je v pohodě.

glady 15.03.2017

víno opravdu nemrazím

vivi11 15.03.2017

víno bych fakt nemrazila

helus 15.03.2017

Víno by se rozhodně nemělo mrazit.Určitě ztrácí na chuti.

nea 15.03.2017

Tak to mě docela překvapilo co se dá taky zmrazit. Nikdy jsem nezamražovala víno, máslo a ani rýži.

Hanyna 15.03.2017

Nejvíce mě překvapily žloutky a bílky. Máslo, bylinky a sýr zmrazuji.

Že se dá zmrazit i rýže?No nevím nevím:-O

snegurka 16.03.2017

Mrazím skoro všechno, ale vejce ne.

renda4141 18.03.2017

Ta vajíčka mě překvapila. :-O

zuza 09.06.2017

No zamrazovat šampaňské, víno, vajíčka, sýr nebo rýži by mě popravdě ani nenapadlo. A tohle určitě dělat nebudu. Ořechy sem dlouho netušila, že se zmrazit dají, ale mamka to tak dělá a je to v pohodě. Máslo občas do mrazáku dávám, ale jen třeba na pečení (když je v akci, tak koupím třeba 3-4 kostky na vánoce na pečení). Ale na denní konzumaci dávám vždycky čerstvé. Bylinky zmrazuju a v těch tvořítkách na led je to perfektní. Dávám do nich i vývar, který si doma udělám a nemusím pak kupovat bujóny. Jednou za čas ho udělám ve velkém, pořádně silný a mám ho pak třeba na 4-5 měsíců vaření. Na potraviny používám pevné sáčky do mrazáku https://www.obalove-materialy.cz/sacky-do-mrazaku/, občas zip sáčky. A v mrazáku bych určitě ještě našla ovoce, houby a maso.

RadkaK 17.10.2017

Dobrý den, zamražování potravin je super moderní metoda pro uchování potravin a za mě je to rozhodně lepší než konzervace tím myslím zavařování například masa...šampaňské bych teda rozhodně taky nezamražovala, ale běžně zamražuji nappříklad eidam na smažák a celá rodina si můj smažený sýr vychvaluje jak ho prý nikdo jiný neudělá tak dobře jako já! Nakupuju na obalove-materialy tak jednou za rok veškeré věci do domácnosti, jako pytle na odpad sáčky na snačinu i zamražování, folii, ale i balící papír...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat