Komentáře k článku

Siraellen 12.11.2019

nemám ráda změny

ovace 08.11.2019

tohle mi nic neříká

Jura 05.11.2019

Léty praxe jsem došel k poznání že čím víc se doma pořídí skříněk, úložňáků, poliček atd. tím víc se doma skladuje zbytečností. Vyrůstal jsem v době skříní narvaných výbavou cejch a povlečení co dědí už třetí generace a zrovna tak obývák plný skla a nádobí z kterého se nikdy nejí, stovky skleniček z kterých se nepije. Byly plné popelnice a to byl jen začátek.

helus 03.11.2019

Mám velmi ráda změny.

xxkouckaxx 03.11.2019

to jsou bláboly - každý ať si to doma udělá jak mu to vyhovuje

nea 03.11.2019

Kdybych na to měla dostatek financí, ráda bych měnila. Ale bohužel.

konatovka 02.11.2019

Docela zajímavý článek, něco jsem věděla, ostatní mě zaujalo. :-O

aster 02.11.2019

I kdybych se při zařizování své domácnosti dopustila nevím jakých chyb - bude to vždycky MOJE domácnost a jediní lidé, kteří do toho mají co kecat, jsou ti, kteří ji sdílejí se mnou a pokud jsme všichni spokojeni, je úplně jedno, kolik chyb byste tam, autorko, našla. :-P návštěvy jsou vítány - pokud s mojí domácností nejsou spokojeny, mají dvě možnosti - držet hubu a užívat si návštěvu, nebo rychle vypadnout *6*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat