Komentáře k článku

aster 02.11.2019

I kdybych se při zařizování své domácnosti dopustila nevím jakých chyb - bude to vždycky MOJE domácnost a jediní lidé, kteří do toho mají co kecat, jsou ti, kteří ji sdílejí se mnou a pokud jsme všichni spokojeni, je úplně jedno, kolik chyb byste tam, autorko, našla. :-P návštěvy jsou vítány - pokud s mojí domácností nejsou spokojeny, mají dvě možnosti - držet hubu a užívat si návštěvu, nebo rychle vypadnout *6*

konatovka 02.11.2019

Docela zajímavý článek, něco jsem věděla, ostatní mě zaujalo. :-O

nea 03.11.2019

Kdybych na to měla dostatek financí, ráda bych měnila. Ale bohužel.

xxkouckaxx 03.11.2019

to jsou bláboly - každý ať si to doma udělá jak mu to vyhovuje

helus 03.11.2019

Mám velmi ráda změny.

Jura 05.11.2019

Léty praxe jsem došel k poznání že čím víc se doma pořídí skříněk, úložňáků, poliček atd. tím víc se doma skladuje zbytečností. Vyrůstal jsem v době skříní narvaných výbavou cejch a povlečení co dědí už třetí generace a zrovna tak obývák plný skla a nádobí z kterého se nikdy nejí, stovky skleniček z kterých se nepije. Byly plné popelnice a to byl jen začátek.

ovace 08.11.2019

tohle mi nic neříká

Siraellen 12.11.2019

nemám ráda změny

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat