Easy Wring and Clean TURBO od Viledy. Třásňový mop, který nezklame

12.05.2017 | Bydlení a design

Vytírání podlahy. Nezbytná domácí práce, na kterou se většina z nás nijak zvlášť netěší. Ovšem s tím správným pomocníkem se to může snadno změnit! S třásňovým mopem Easy Wring and Clean TURBO od společnosti Vileda bude vytírání snadné, a především opravdu účinné!

Třásňový mop s nezvykle velkou hlavicí od Viledy splňuje všechny požadavky pro úklid 21. století. A určitě uspokojí i ty největší milovníky čistoty!

Chytrý mop, který nezklame

Mop s hlavicí z mikrovláken velmi efektivně vyčistí vaši podlahu. Díky vysoce praktickému ždímacímu pedálu bude hlavice mopu rychle vyždímaná a vy nebudete muset udělat jediný pohyb navíc. Stačí jednoduše sešlápnout pedál a Easy Wring and Clean TURBO vyždímá mop do poslední kapky za vás.

Dokonale vyždímaný mop navíc zanechá vaši podlahu rychle suchou, takže se nemusíte bát nejrůznějších úrazů kvůli uklouznutí. Výborným pomocníkem je mop také pro seniory, kterým již pohyb přece jen dělá problémy.

Červená a bílá

Spolehlivý pomocník od Viledy se vyznačuje jedinečnou násadou, která kombinuje dva druhy třásní. Bílé třásně jsou vyrobeny ze 100% mikrovlákna a zaručují optimální savost mopu. Jsou vynikající na úklid každodenní špíny.

Červené třásně jsou vyrobeny ze speciálního abrazivního materiálu, který umožnuje jediným tahem vyčistit i tu nejodolnější špínu. Třásně jsou sice abrazivnější a pevnější, ale velmi šetrné, a tak se poškrábání podlahy rozhodně bát nemusíte.

Mycí návlek lze opakovaně prát v pračce až na 60 °C, náhradní hlavice je dostupná i samostatně a je snadné ji vyměnit. Trojúhelníkový tvar hlavice mopu Easy Wring and Clean TURBO vám zajistí snadný úklid i v rozích!

Na kbelíku záleží

Lehký kbelík mopu Easy Wring and Clean TURBO má unikátní podélnou rukojeť pro vyváženou manipulaci a lepší stabilitu. Na rukojeti se nachází i praktický držák na tyč, který vám ulehčí přenos mopu.

Chytrý tvar ždímače navíc zabrání vyšplouchnutí vody mimo kýbl. Nemusíte se tak obávat nevzhledných kaluží kolem. Kbelík je vybaven i integrovaným viditelným indikátorem maximální hladiny vody a čelním otvorem pro pohodlnější a intuitivní vyprázdnění kbelíku.

Mop vás jistě potěší také teleskopickou tyčí, která má nastavitelnou délku (max. délka je 125 cm).

Easy Wring and Clean TURBO je vhodný na všechny typy tvrdých podlah a k dostání je v běžných sítích hyper- či hobbymarketů.

Více informací najdete na www.vileda.cz

Tento mop si zkrátka zamilujete!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat