Komentáře k článku

javomark 17.02.2019

;-) Octomilek jsem se zbavila octem, ale byla to docela fuška.

Jankava 16.02.2019

Jsou hrozně protivné.Nemám je ráda. :-/

kamila76 18.08.2017

Počíhám si na ně!!!!

konatovka 18.08.2017

Letos mě tolik netrápí, k ovoci i zeleniny jsem dala hřebíček.;-)

Hanyna 18.08.2017

Je to asi čtrnáct dní, octomilek jsem se nemohla zbavit. A to jsem jim připravila nejdříve obyčejný ocet, pak jablečný. Do jabléčného se chytla jedna. Jinak ani ťuk...

nea 18.08.2017

Občas se objeví a je to tedy svízel. Ale od té doby co pěstuji rýmovník, prý mimo jiné odpuzuje i mušky, tak se jen občas nějaká objeví.

glady 18.08.2017

taky mívám octomilky..

Já teda nebojuji s octomilkami,ale moučnými moly.Donesla jsem si ho domů v mouce a už fakt nevím jak se ho zbavit:-O

Hanka T. moravačkaaja-17 18.08.2017

Předloni jsem řešila stejný vleklý problém, základ je aby veškeré potraviny byly v pevně uzavíratelných pikslách. Vyhodila jsem veškeré nádoby s nepřiléhajícími víčky a nakoupila nové, i když byly dražší. Už žádné volně ložené načaté sáčky s čímkoliv. A hned po nákupu, než cokoliv umístím do vhodné nádoby, uložím třeba sáček s moukou nebo vločkami do mrazáku nejméně na 24 hodin (v zimě dám vymrznout na balkon). Tak vyhoďte radikálně všechny stávající potraviny (i některé druhy koření), vymyjte pořádně skříňky, vystříkejte biolitem a pak postupujte podle návodu uvedeném výše. Pokud se Vám následně po dobu 6 týdnů nevyskytne žádný mol, svůj boj jste vyhrála. Pokud se někde objeví, hledejte, kde jste nějakou potravinu zapomněla volně loženou, ihned ji vyhoďte, místo ošetřete. Na počátku sice trochu více zainvestujete, ale stojí to za to.

helus 17.08.2017

Octomilky občas máme doma.Hlavně u misky s ovocem.Určitě vyzkouším jablečný ocet.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat