Komentáře k článku

ovace 20.09.2017

bohužel ne

Siraellen 20.09.2017

nemám

Karel 19.09.2017

Nejhorší zkušenost mám s instalatérem, tak jsem se vodu (v plastu) a odpady (v plastu) naučil dělat sám a je to v klidu. Stačí si pročíst montážní návody výrobců (Pipelife, HP trend, Sanitas apod.), tady se dozvíte všechny ty "fičurky", jak to spojit, jak udělat dilataci, co je chybně a co správně. K tomu se potáte v hospodě instalatérů na pár niancí a je to. Na plyn zásadně nešahám a volám plynaře.

Xyz 18.09.2017

To je pak radost revidovat elektroinstalaci po kutilech.

Karel Xyz 19.09.2017

No já jednou revidoval elektroinstalaci po elektrikáři a bylo mi divné, že jsem v zásuvce nenaměřil impedanci smyčky. Bylo to v TN-C a ani jedna zásuvka neměla zapojený ochranný kolík, navíc byla otočena fáze (vpravo). Lustrové vypínače spínaly "nulu" a samotné objímky byly zapojeny také naopak. Když jsem si to v hlavě srovnal a přepl se do režimu "vše naopak", tak to sedělo krásně, ale byla to příšernost a místo revizí jsem to musel celé předělat a pak až revidovat.

helus 18.09.2017

Mám velmi šikovného manžela.

konatovka 18.09.2017

Mám velmi šikovného syna, je to i jeho živnost.*1*

Milan 18.09.2017

Chlapi, nerozčilujte se. Autorka je mladší a mezi mladýma klukama to je fakt děs běs. My starší vymřeme a pak už se budou volat odborníci na všechno ...

Neodborník 18.09.2017

Pokud chcete mít něco pořádně zmrvené, tak si pozvěte odborníka. U rodičů topenář připojoval krbové kamna do topného okruhu a je to tak zmršené, že kamna pořádně nevytopí dům. A takhle můžu pokračovat dál. teď předělávám byt a jediní odborníci sou na podlahy a štuky (štuky se mi fakt nechcou dělat). Jiní odborníci mi nesmí přes práh!

Nemam 18.09.2017

Pekne kraviny pisete...postavil jsem barak vcetne vody i elektriny a kolaudacr bez problemu... Neiblbujte sikovny narod jako jsou cesi...

glady 18.09.2017

šikovný chlap zvládne všechno

Bjehna 18.09.2017

Nehorázné žvásty.Ta paní,co to psala,se měla vyuči v oboru a ne dělat novinařinu,když na to nemá talent.

Ota 18.09.2017

Původně jsem se chtěl rozepsat, ale uvědomil jsem si, že paní Nela Novotná zjevně napsala článek s přihlédnutím k tomu, co má asi sama doma. Takže - jeden barák jsem postavil sám, jediný odborník tam byl kominík, který se ještě po čase vztekal, že si komín čistím sám a vysvětloval mi, jaký je on ředitel zeměkoule. Všechny revize OK. Paní Nelo, je mi Vás líto. A mimochodem, na sex je nejlepší odborník a na vaření také. A co teprve praní prádla. Dokonce i na chov psů.

Mám kutily dva,manžela a syna.

Josef Lála 17.09.2017

Lidi rádi ignorují nařízení o podmínkách montáže a provozu vyhrazených zařízení.Podle toho to pak vypadá.Je to to samé,jako by vám operaci čehokoliv dělali rovnou v sanitce ,nebo ve špitále na vrátnici.Všechno má svoje.

Miroslav 17.09.2017

:-PAž najdu firma,která dokáže udělat kvalitní práci,pak beze všeho.Zatím mě ale žádná nepřesvědčila.A protože mám 2 kvalitní obory zmáklé a dva v rodině,není co řešit.A co pak zkušenost-25 let strojírenství a pod a 17 let stavařina a rekonstrukce.* 8 *

Radek 17.09.2017

Vážně jsme x let za západem. Všichni chtějí mít doma min manažery, lékaře, inženýry. Ale na řemeslníka peníze nedají. Ještě jsem neslyšel, že by někdo ze študovaných řekl: Vydělávám, tak dám vydělat. Řemeslníků už několik. Protože znají úskalí různých profesí a radši si vezmou odborníka

luc94 17.09.2017

Elektrikáře máme v rodině, plynový sporák zapojil manžel, na vybourání zdi si teda voláme odborníky. Jinak se nsažímm vše dělat samy..

XYZ 17.09.2017

Jedině na plyn plynaře. Vše ostatní lze bez problémů zvládnout.

karel 17.09.2017

jsou to jen kecičky ,aby bylo co psát

libutka 17.09.2017

já zvládnu malování, hlavně kuchyň

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat