Komentáře k článku

Jaroslava P. 12.11.2021

Tyhle nano houbičky jsem taky zkoušela. Ale nebyla jsem tak spokojená. Tak jsem hledala dál. Nenechám se odradit jedním neúspěchem :D Vyzkoušela jsem obyčejné bílé z Číny, ty mi přišly dost podobné, jako toto. Ale narazila jsem teď i na českou firmu nanie a ty mají takové růžové - https://www.nanie.cz/ a přijdou mi kvalitnější. Netrhají se a ve finále opravdu i fungují jen s vodou. Takže super.

Varenka2 21.10.2017

Na jednu stranu super, že nejsou třeba čistící prostředky... ALE ... kam asi jdou ty obroušené nanočástice? Už je prokázáno, že i pitná voda je kontaminována plastem, opravdu chceme tomu ještě pomáhat takto?

helus 17.10.2017

Zase něco nového.

nea 17.10.2017

Moc o tom nevím.

konatovka 16.10.2017

Tomuto trendu moc fandím, sleduji to v televizi.;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat