Komentáře k článku

Ludmila Kráčmarová 16.10.2017

Kristepane to jsou ptákoviny. Přece s hadrem s kuchyně nepůjdu utírat skleněný stůl do obýváku. Kupte si kvalitní přípravky z Missivy(česká firma) a pouklízíte s minimem námahy a bude to navíc eko a čisté. Používám jak prací program tak program na úklid. Kvalita, dobrá cena. Vhodné pro alergiky. Já a dnes už moje vdaná dcera s alergií, nepoužíváme nic jiného. Vymizely u ní ekzémy. Více než rok je vegetarián a na už alergii nemusí brát žádné léky. Nedělám reklamu, tyto přípravky nikde v obchodě nekoupíte. Já je používám ale neprodávám. Běžte na jejich stránky. Tam Vám poradí jak na to. Jejich přípravky používám od roku 2005. A opakuji, nepoužívám nic jiného.

Monika.K. 16.10.2017

No všude je něco a nic se nemá přehánět :-D

adorna 16.10.2017

Uklízíte RÁDA? Tady si zase někdo myslí, že úklid domácnosti je výlučně ženská práce.

Věra 17.10.2017

Co to je "uklízet". Dávat dětské hračky do nějakých přihrádek? Mít v šatníku "sloupečky" nebo jak se tomu říkalo? To je vojenský dril. Bordel v bytě, šťastné dítě. Neuklízím, udržuji ve svém domě pořádek, ale to není, že by na stolku nemohla ležet rozečtená kniha nebo časopis, to je, že v obýváku není např. lidský exkrement.(Ty odkopávám do ložnice).

glady 17.10.2017

každý udělá nějakou tu chybku

Ivana 17.10.2017

Po každém mytí nádobí vydrhnout dřez?? To psal nějaký hygienický maniak ne?

nea 17.10.2017

Neuklízím ráda, ale ráda umývám nádobí ručně. Proto třeba nemám myčku.

konatovka 17.10.2017

Tyto chyby nedělám, u nás velice ráda uklízí manžel, je to jeho hobby, ostatní věci zařizuji zase já, protože jeho to nebaví.:-O

vivi11 17.10.2017

chybička se vloudí :-)

Dana 17.10.2017

Samozřejmě že TI MIKROBI !!!<3

Helena Dana 18.10.2017

Nebo také ti mikrobi jako páni nebo ty mikroby jako hrady. Čeština připouští životnou i neživotnou variantu.

helus 17.10.2017

Bohužel nějaké ty chyby také dělám.

miroslavahumlova 17.10.2017

Možná dělám chyby při úklidu, ale snažím se nedělat pravopisné chyby, zvláště když chci svůj článek vyvěsit na internet !!!!!!!!!!

alenab 17.10.2017

já moc ráda neuklízím, ale je to potřeba. Takže denně mně to nemine.

Mám svůj styl úklidu,kterého se držím už roky a zatím se mi vždy vyplatil.

Ada 18.10.2017

Když jsem bydlela sama, stačilo vyluxovat a utřít prach. Párkrát do roka umýt okna a probrat krabice, kterým říkám úložiště, když ty věci rok nepotřebuju, tak je rozdám nebo vyhodím. O odpadu ani nemluvím, ani jsem neměla odpadkový koš, ale je pravda, že paní domácí měla na dvorku kompostér. Muž mi to bohužel kazí, na stolku v obýváku mám svou 1 věc a jeho 4. Na koš byl zvyklý, ten ubránil, tak teď vidím, kolik jsou dva lidé schopní vyprodukovat odpadků. Ale pomáhá uklízet bez řečí, tak mu moc nenadávám. J

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat