S tyčovým vysavačem zvládnete úklid za pár minut

30.10.2017 | Bydlení a design

Co dělá váš domov domovem? Je to rodina nebo přátelé, se kterými bydlíte? Nebo možná pocit bezpečí a klidu, který máte po návratu. Jedna věc je jistá – váš domov je ještě útulnější a příjemnější, pokud září čistotou.

Úklid zpravidla nepatří mezi nejoblíbenější činnosti, kterými člověk může trávit svůj volný čas. Odměnou vám ale je byt či dům bez poskvrnky, ve kterém je radost odpočívat. Na trhu je mnoho spotřebičů a dalších pomocníků do domácnosti, díky kterým bude péče o váš dům či byt jednodušší. Ovšem ne každý z nich se může pyšnit praktičností. Některé spotřebiče jsou příliš hlučné těžké nebo neskladné. To se naštěstí netýká kompaktních tyčových vysavačů od DOMO elektro!

Tyto elegantní a štíhlé pomocníky oceníte především při luxování menších ploch nebo těžce dostupných míst. Na rozdíl od klasických vysavačů jsou lehké, a tak se velmi snadno přesunují z místa na místo. Tyčové vysavače jsou dobíjecí, už nikdy nebudete muset hledat nejbližší zásuvku nebo v půlce místnosti zjistit, že kabel od vysavače není dostatečně dlouhý. Na jedno nabití vysavač vydrží v provozu 30–40 minut, během kterých stihnete spolehlivě vycídit každou místnost.

Nenechte se zmást velikostí tyčových vysavačů. Ačkoli se na první pohled nemusí zdát, jejich sací síla je zcela srovnatelná s běženými typy vysavačů. Poradí si s vysáváním nečistot nejen na dlažbě a plovoucí podlaze, ale problém mu nečiní ani koberce. Oproti klasickému vysavači má ale jednu nespornou výhodu – je vždy připraven k použití. Už žádné zapojování kabelů a sestrojování hadic a sacích trubic. Tyčové vysavače stačí jednoduše zapnout a v okamžiku není po prachu a smetí ani památky, máte je stále po ruce.

A ještě jednou věcí vás potěší! Dostupný je také model tyčového vysavače 2v1, kdy součástí většího vysavače je i menší ruční vysavač, který se dá snadno odejmout a použít samostatně. Přijde vám vhod například v případě, že se vám v kuchyni rozsype rýže nebo potřebujete gauč v rychlosti zbavit drobečků či chlupů od vašeho mazlíčka.

Tyčové vysavače najdete v nabídce DOMO Elektro, prověřeného dodavatele belgických elektrospotřebičů. Značka DOMO je synonymem pro funkční a kvalitní spotřebiče, které nesmí chybět v žádné domácnosti.





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat