Potřebujete auto? Využijte sdílení!

27.10.2017 | Bydlení a design

Ačkoli je v České republice aut pomalu tolik co lidí, ne vždy máte svůj vůz po ruce nebo potřebujete například o něco větší kufr, než jakým disponuje váš čtyřkolý miláček. Co teď? Většinou nezbude nic jiného, než si auto někde půjčit. Jenže ne vždy jsou přátelé ochotni svěřit vám svůj vůz a půjčovny bývají poměrně drahou záležitostí. Naštěstí je tu ještě sdílení!

Díky sdílení aut můžete přes týden jezdit praktickým kombíkem, zatímco o víkendu se kochat na výletech s prima kabrioletem. Snadno díky němu seženete originální či elegantní auto na svatbu, ale také prostorný vůz na přestěhování či převoz rozvětvené rodiny. Všechno to vám umožní služba HoppyGo!

Moje auto, tvoje auto


Je to snadné, stáhnete si aplikaci HoppyGo a pak už je vybíráte, které auto si půjčíte.

Služba sdílení aut HoppyGo vám umožní snadné a hlavně rychlé zapůjčení vozu, kdykoli potřebujete. Na HoppyGo najdete více než 250 aut pro všechny příležitosti. Patří lidem, kteří je nechtějí nechat jen tak nečinně zahálet na parkovišti. V aplikaci najdete auta malá i velká, klasická i elektrická, funglovky i veterány.

HoppyGo funguje v současnosti v Praze a v Brně. Na webu služby se dozvíte, jaké vozy dávají lidé k dispozici jiným lidem. A také jak svého miláčka na čtyřech kolech do služby přihlásit a nechat ho vydělat nějaké peníze.

Na Google Play či iTunes si stáhnete aplikaci, přes kterou probíhají samotné výpůjčky. Vše zastřešuje HoppyGo, které řeší speciální havarijní pojištění a eviduje uživatele i řidiče. Služba je uživatelsky jednoduchá a transparentní. Pak už si stačí jen vybrat, čím chcete jet, poptat auto a appka vás propojí s jeho majitelem.

Skvělé řešení

O tom, jak služba HoppyGo funguje, se mohly přesvědčit i naše testerky. Jak byly spokojené?


Přes službu HoppyGo si můžete auto nejen půjčit, ale také nabídnout to své.

„Služba je dobře nastavená. Vyberete si auto, zašlete poptávku a počkáte na potvrzení. Zápůjčku potrvdí zprostředkovatel. Vždy se uvede účel zápůjčky, na základě kterého se potvrdí jak cena, tak auto, popsala testerka Lucieeva777, která si prostřednictvím HoppyGo zapůjčila dodávku.

„HoppyGo je fajn byznys nápad pro lidi, co chtějí buď půjčit svoje auto, aby jen nestálo na ulici, když ho zrovna nepotřebujeme, nebo naopak půjčit si auto, které zrovna potřebujeme, např. na odvoz velké věci, napsala testerka Lucie2606.

„Praktické a skvěle vyřešené půjčování automobilů přímo přes aplikaci v telefonu. Teprve se začíná, a tak pro mě není tak velký výběr automobilů, avšak za přijatelné ceny pro všechny kategorie od malých aut až po obytná vozidla, což je super,“ doporučuje Lily1989.

„Líbí se mi zejména rozmanitost vozů, které tento systém nabízí. Vyberete si podle momentální potřeby, co vám vyhovuje. Odpadá starost o servis vozu. Je to skvělý nálad s ohledem na ekonomický a ekologický dopad. Jistě si systém v budoucnu najde své místo na trhu,“ je přesvědčena uživatelka overlooks.

Na hodnocení ostatních testerek se můžete podívat ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat