Ušetřete nervy i energii při žehlení. Stačí vsadit na správného pomocníka

06.12.2017 | Bydlení a design

Pokud bychom dělali výzkum na téma nejméně oblíbených domácích prací, obsadilo by žehlení bezpochyby některou z předních příček. Naštěstí si ho dnes můžeme usnadnit šikovnými pomocníky, jež za nás odvedou podstatnou část práce. A ušetří nám spoustu nervů.

Mít po ruce žehličku, která nejen skvěle klouže po povrchu prádla, ale navíc nás neomezuje neustálým zamotáváním se do přívodní šňůry, by jistě ocenila nejedna hospodyňka. Díky Freemove Air od Tefalu však nemusí takový spotřebič zůstat jen v říši snů. Ostatně se o tom přesvědčily i naše testerky. Jak se jim s Freemove Air žehlilo?

Konečně mě žehlení baví


Bezdrátové řešení, estetický a ergonomický design. I to je Freemove Air od Tefalu.

Tefal Freemove Air měla u našich testerek opravdový úspěch. A není divu! Bezdrátová technologie se stává základem pohodlí při žehlení. Design žehličky je vyveden velice esteticky, avšak s důrazem na ergonomii. Led kontrolka nahradila napájecí kabel a dohřátí žehličky je rychlejší než rozložení oděvu na žehlicím prkně. Žehlení bez námahy napomáhá dohřívací základna, která se optimálně přizpůsobí žehlicímu prknu.

„Mile mne u žehličky překvapila lehkost. I když jsem ji měla plnou vody, stále byla lehoučká a po prádle jela skoro sama. Samotné žehlení, no naprosto senza... Skoro denně žehlím plenky a dřív to byl docela opruz. Teď stačilo plenku přejet jen jednou a naprostá spokojenost. Déle mi trvalo, než jsem si zvykla na automatické dávkování páry, ale to je maličkost. Fajn je, že se sama vypne. Večer odbíhám od žehlení k synkovi a někdy (než usne), jsem u něj přece jen déle a je bezva, že na žehličku nemusím myslet. Bezdrátové řešení je moc fajn. Dřív se mi kabel neustále pletl mezi nohama nebo jsem na něj šlapala a celkově mi překážel. Teď, i když musí být základna ve zdroji, neznám co je to otravný kabel. Žehlení mě dokonce i baví, popsala testerka Kaomi.

„U žehličky mne zaujala její lehkost, skvěle padne do ruky a dobře se drží a dobře se s ní žehlí. Žehlení je pohodlné díky bezdrátovému řešení. Nemusíte se nikde natahovat s kabelem, abyste dosáhli i na ta nejvzdálenější místa. Má optimální dávkování páry, tudíž při žehlení bavlněných kusů máte povrch rovný hned na první přejetí. Páru si dávkujete sami tlačítkem. Rychle se dohřívá a má celkem optimální výdrž. Při odběhnutí od žehlení se i sama vypne, takže je bezpečná,“ přidala se testerka Jajina.


Žehlička Tefal Freemove Air měla u našich testerek úspěch.

„Tato žehlička zaujme na první pohled hlavně tím, že vám konečně při žehlení nikde nepřekáží šnůra! Určitě ne jedna žena přizná, jaká je to velká výhoda! Madlo žehličky se povedlo na 1, protože vám neklouže z ruky, jak je to u ostatních a má dostatečnou žehlící plochu! trochu mi vadilo, že musím být neustále v blízkosti zásuvek, kvůli dobíjecí ploše, jelikož náš dům má špatně řešené zásuvky, ale je to detail. Já určitě doporučuji všem ženám, které denně žehlí jako třeba já,“ napsala testerka marunka4.

„Měla jsem možnost osobně testovat a jsem spokojená. První co mě nejvíce zaujalo bylo, že žehlička si sama poradí s vodním kamenem, doma jej máme přebytek. Bezdrátové řešení je plus, nemusím zakopávat o šňůru pod nohama nebo si posouvat stůl blíže k zásuvce. Rychle se dobíjí během žehlení, nemusím čekat. Je dobře i řešený úchyt, neklouže v ruce, není těžká, vypíná se sama pokud s ní nemanipuluji. Já jsem nadmíru spokojená,“ svěřila se testerka verrca.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat