Nažehleno na Vánoce: S tou pravou žehličkou žádný problém

07.12.2017 | Bydlení a design

Domov jako ze škatulky, celá rodina pěkně nastrojená, zkrátka krása pohledět. Tak takhle vypadá jistě sen o Vánocích u nejednoho z nás. Ovšem té práce, než toho člověk docílí! Vždyť kdo má dneska čas stát hodiny u žehlicího prkna? Pokud máte ovšem toho správného pomocníka, přestane být žehlení konečně noční můrou!

Právě takovým pomocníkem je i napařovací žehlička Tefal Ultimate AntiCalc, která odstraní veškeré záhyby silou páry, jež je díky funkci Automatic Steam optimálně regulována přesně pro váš oděv.

A právě tuhle nepřekonatelnou žehličku měly možnost vyzkoušet i naše testerky. Jak obstála?

Kvalita, která nezklame


Dokonale vyžehlené prádlo a snadná manipulace. To jsou podle našich testerek hlavní přednosti Tefal Ultimate Anti-Calc.

„Žehlička Tefal Ultimate Anti-Calc má velkou žehlicí plochu, dostatečnou váhu, výborně se mi s ní manipulovalo. Má hladký povrch, dobře tudíž klouže. Díky výkonné páře mi stačilo žehlit povlečení a trička pouze z jedné strany a ušetřila mi čas. Oceňuji i stabilizační podpěru, oproti mé původní žehličce ji má lépe řešenou, líp se pokládá. Vodní kámen se sbírá do speciální nádržky. Dlouhá záruka. Za mě spokojenost,“ popsala testerka danusch.

„Na testování žehlečky tefal ultimate anticalc jsem se moc těšila, právě proto, že žehlení není mojí oblíbenou domácí prací. A nezklamala jsem se. Žehlička má velkou žehlicí plochu, výborně klouže po prádle, napařuje s větší intenzitou než jiné žehličky. Taky mě potěšila užší špička žehličky, kterou zvládnu vyžehlit i hůře přístupná místa. Díky malinko vyšší váze žehličky nemusím tlačit. Prádlo je dokonale vyžehlené. Značka Tefal zaručuje dlouhou životnost. Doporučuji, přidala se testerka ledo.


Tefal Ultimate Anti-Calc obstála u našich testerek na výbornou.

„Díky extra výkonné páře se prádlo žehlí velice snadno, stačí jednou přejet a je vyžehleno. Žehlička je na první vzítí do ruky těžší, ale díky dokonalé kluzkosti samotné žehlení jde opravdu snadno. Perfektní vychytávkou je také sběr vodního kamene v AntiCalc cellectoru, což žehličce prodlužuje její životnost. Pro všechny ženy, které žehlení nemají zrovna v lásce, je to skvělý domácí pomocník,“ doporučuje testerka Andrysek111.

„Žehlička Tefal Ultimate AntiCalc mě překvapila už při prvním úchopu svou hmotností oproti mé žehličce, dokonale klouže po žehlených věcech. Extra výkonnou páru má žehlička při každém nastavení dle materiálu žehlených věcí. Výhodou je také sběrač vodního kamene v AntiCalc collectoru, protože lze použít vodu přímo z kohoutku. Nemusím tak přemýšlet nad nákupem destilované vody a tím, že mi žehlička zrovna na černém oblečení vypustí bílý vodní kámen. O perfektních výsledcích žehlení nemluvě, vyžehlí totiž i zmačkané a přeschlé oblečení. Dámy, pokud přemýšlíte nad její koupí, tak věřte, že vás žehlení začne s ní bavit a vyplatí se si za tuto kvalitu od Tefal připlatit, žehlička se odvděčí dlouhou životností a zkrácenou dobou žehlení oproti jiným,“ neskrývala nadšení testerka Ajuska.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat