FOTO: Luxusní byt s relaxační oázou přímo na střeše

08.09.2011 | Bydlení a design

Do nemocnice se zřejmě netěší nikdo. Co když ale půjde o zachovalou nemocniční budovu, do které byl vestavěn moderní byt?

Luxus někdy opravdu najdete na těch nejméně pravděpodobných místech. Představte si, že investor chce v už existující zástavbě vybudovat drahý moderní byt a vybere si k tomu zrušenou nemocniční budovu.

Nemocnici tady samozřejmě už téměř nic nepřipomíná. Interiéry jsou lemovány dekorativními cihlovými zdmi, na zemi je položena kvalitní dřevěná podlaha... Nic nenasvědčuje tomu, že tu kdysi pravděpodobně byly bílé stěny a snadno omyvatelné PVC.

DALŠÍ ČLÁNKY ZE SVĚT-BYDLENÍ.CZ


FOTO: I prázdná knihovna se dá přečíst


Bytové parfémy osvěží a zútulní domov

Majitelé tak mohli zachovat právě tolik strohosti a jednoduchosti, kolik sami chtěli. Původně sterilní budově se dostalo úpravy, která ji polidšťuje a dělá z ní příjemné místo, kam se obyvatelé rádi vracejí.

Jednoznačně nejkouzelnější na celé stavbě je ovšem řešení střechy. Tam si majitelé pro svoje pohodlí zbudovali relaxační zónu, z níž mají skvělý výhled do okolí.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat